DOLAR 32,3159
EURO 35,0981
ALTIN 2298,455
BIST 9045,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Autofest Heyecanı ANKAmall’da

    Autofest Heyecanı ANKAmall’da

    En havalı Açıkhava otomobil festivali 16-17 Eylül’de ANKAmall’da

    Türkiye’nin en seçkin Açıkhava otomobil festivali Autofest, 16-17 Eylül tarihlerinde ANKAmall’da gerçekleşecek.

    Otomobil adına ne varsa içerisinde barındıran festival bu yıl Doğukan Manço’nun katılımıyla yapılacak.  Autofest 2017’de en yeni tasarımlar, lüks ve spor otomobiller, modifiyeli otomobiller, klasik otomobiller ve farklı motosikletler sergilenecek. Otomobil aksesuar firmaları, ses, müzik ve chip tuning firmaları da açtıkları stantlarla organizasyona renk katacaklar.

    “7’den 70’e herkes için otomobil tutkusu” mottosu ile yola çıkan festival yönetimi, festivalin bu yıl Türkiye’nin en büyük ve en prestijli alışveriş merkezlerinden ANKAmall’da gerçekleşmesinden dolayı mutlu olduklarını ve otomobil tutkunlarının çeşitli yenilik ve sürprizlerle karşılaşacaklarını belirtiyorlar.

    Birbirinden değerli otomobiller

    Festival kapsamında paha biçilemez değerde koleksiyonerlerin garajında duran klasik otomobillerden, Türkiye’nin en hızlı süper spor otomobillerine kadar çok farklı araçlar ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

    Otomobil sporları adına bütün soruların cevapları muhatapları ile festivalde

    Otomobil sporları bölümünde ralliden off roada, dragdan drifte kadar birçok yarış otomobili pilotları eşliğinde sergilenirken Ankara otomobil Sporları Kulübü (ANOK) ve Ankara Doğa Sporları ve Off Road Kulübü (ANDOFF)’da ziyaretçilerin otomobil sporları konusundaki meraklarını giderecek. Ayrıca TOSFED’e (Türkiye otomobil Sporları Federasyonu) bağlı gözetmen kurulu olan AGK’da (Ankara Gözetmen Kurulu)  stant açarak yarışlarda görev almak isteyenleri bu konuda bilgilendirecek.

    Doğukan MANÇO Dj performans gösterisi

    Geçtiğimiz dönemlerde Survivor yarışmasında yarışmacı olarak da mücadele eden Doğukan Manço aynı zamanda lisanslı bir otomobil yarışçısı. Türkiye Drift Şampiyonasında mücadele eden Manço, ANKAmall AUTOFEST 2017 organizasyonunda Cumartesi akşamı sahne alarak ziyaretçilere unutulmaz bir gece yaşatacak.

    Doğukan Manço dışında dans ve müzik gösterilerinin iki gün boyunca devam edeceği festivalde birçok sürpriz hediye de ziyaretçileri bekliyor olacak.

    Devletin önemli kuruluşları ilk defa bir otomobil festivalinde

    Türkiye’de ilk defa JÖAK (Jandarma Özel Asayiş Komutanlığı)’da böylesine bir festivalde yer alarak festival ziyaretçileri ile buluşacak. Zırhlı araçların yanı sıra tırmanma duvarı ile miniklerin gönlünü fethedecek olan JÖAK, kahraman Türk ordusundaki hizmetlerini de ziyaretçiler ile paylaşacak.

    JÖAK dışında Emniyet Genel Müdürlüğü halkı bilinçlendirmek için takla, kaza ve alkol simülatörleri ile alanda yer alacak.

    Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı klasik itfaiye araçlarını alanda sergilerken, Zabıta Daire Başkanlığı da açacağı stantta ziyaretçilerin sorularını cevaplayacak.

    Test Sürüşü imkanı

    AUTOFEST 2017 içinde barındırdığı bir çok yenilikten biri de ayrı bir alanda festivale katılım sağlayan otomobil bayilerine test sürüşü imkanı veriyor olması olacak. Metro çıkışı önünde AVM alanı içerisinde ayrıca konumlandırılacak olan test sürüşü otomobillerini kullanabilecek ve bu sayede satın almak istedikleri otomobiller konusunda detaylı bilgi sahibi olabilecekler.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.