DOLAR 32,3648
EURO 34,7479
ALTIN 2402,099
BIST 10153,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    AUTOFEST rüzgarı bu yıl da ANKAmall’da esecek

    AUTOFEST rüzgarı bu yıl da ANKAmall’da esecek
    07.09.2018
    A+
    A-

    Türkiye’nin en büyük açık hava otomobil festivali AUTOFEST, birbirinden özel otomobilleri 8-9 Eylül tarihleri arasında ANKAmall’da görücüye çıkarıyor.

    Otomobil adına ne varsa içinde barındıran festival kapsamında paha biçilemez klasik otomobillerden, Türkiye’nin en hızlı süper spor otomobillerine kadar birbirinden farklı araçlar ANKAmall ziyaretçilerinin beğenisine sunulacak.

    “7’den 70’e herkes için otomobil tutkusu” mottosu ile yola çıkan festival yönetimi, festivalin geçen yıl büyük ilgili gördüğünü, bu yıl da yine ANKAmall’da gerçekleşecek olmasından dolayı mutlu olduklarını, otomobil tutkunlarının çeşitli yenilik ve sürprizlerle karşılaşacaklarını belirtiyorlar.

    Otomobil ile ilgili her şey bu festivalde

    Otomobil sporları bölümünde ralliden off roada, dragdan drifte kadar birçok yarış otomobili pilotları eşliğinde sergilenirken Ankara Otomobil Sporları Kulübü (ANOK) ve Ankara Doğa Sporları ve Off Road Kulübü (ANDOFF) da ziyaretçilerin otomobil sporları konusundaki meraklarını giderecek.

    Devletin önemli kuruluşları yine AUTOFEST’te

    JÖAK (Jandarma Özel Asayiş Komutanlığı) bu yıl da bir festivalde yer alarak festival ziyaretçileri ile buluşacak. Zırhlı araçların yanı sıra tırmanma duvarı ile miniklerin gönlünü fethedecek olan JÖAK, kahraman Türk ordusundaki hizmetlerini de ziyaretçiler ile paylaşacak. JÖAK’ın yanı sıra Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) katılımcıları bilinçlendirmek için takla, kaza ve alkol simülatörleri ile festival alanında yer alacak, Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı klasik itfaiye araçlarını burada sergileyecek.

    Ünlü Drift Pilotları Autofest’te

    Türkiye Drift Şampiyonası’nda yarışan ünlü drift pilotları Abbas Çimen ile Mert Gırgırlar Autofest’te ANKAmall ziyaretçileriyle buluşacak. Bunlar ek olarak sanatçı kimliğinin yanı sıra drift pilotluğuyla bilinen Doğukan Manço da aracıyla beraber ANKAmall’da gerçekleşecek Autofest’in ünlü konuklarından olacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.