DOLAR 32,3304
EURO 35,0605
ALTIN 2285,078
BIST 8981,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Avrupa ve Afrika’da yerini sağlamlaştıran Mono Steel, rotasını Amerika’ya çeviriyor

    Avrupa ve Afrika’da yerini sağlamlaştıran Mono Steel, rotasını Amerika’ya çeviriyor
    29.07.2021
    A+
    A-

    Paris Metrosu, Snowy 2.0 Hydro Santrali, Münih Metrosu, Gotthard Tüneli, Stockholm Metrosu, Lozan Tüneli gibi dünyaca ünlü projelerde yer alan Mono Steel, yıl sonu hedefini belirledi. Amerika’daki büyük projeleri gözüne kestiren Mono Steel’in CEO’su ünlü iş insanı Mustafa Toprakçeken, firmayı bir dünya markası yapmakta kararlı.  

     

    18 yıldır Türkiye’deki bir çok büyük projede yer alan Mono Steel, yurt içinde yakaladığı başarılı yükselişini, son 2 yıldır Avrupa ve Afrika pazarlarında da devam ettiriyor. Avrupa ve Afrika pazarlarında tünelden metroya, maden sahasından köprüye kadar bir çok farklı projede yer alan firma; İngiltere, Avusturalya ve Kanada’da gibi ülkelerde de yerini sağlamlaştırmış durumda. Yer aldığı ülke pazarlarında başarılı bir grafik çizen, dünyaca ünlü projelerde ülkemizi temsil eden Mono Steel’in yeni hedefinde ise Amerika var.

     

    Ford Otosan Boya Üretim Tesisi, Toyota Üretim Tesisi, Hyundai Boyahane, TOKİ Samsun Stadyumu, Rixos Tema Park, Çanakkale Köprüsü gibi Türkiye’deki büyük ve özel projeler için nitelikli çelik yapılar tasarlayan Mono Steel’in CEO’su ünlü iş insanı Mustafa Toprakçeken, Avrupa pazarında önemli bir yere sahip olan Mono Steel’in başarılarını Amerika’ya taşıyarak ülkede istihdam yaratmak istediğini ifade ediyor.

     

    Afrika’da yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren firmanın rotasını Amerika’ya çevirmesinin bir diğer nedeni ise Mono Steel’i bir dünya markası yapmak. Zira Avrupa, İngiltere, Avusturalya, Kanada ve Afrika’da yer alan firma, Amerika hayallerini de gerçekleştirebilirse tüm dünyada tanınmış bir oyuncu olacak. Mono Steel’in faaliyet alanlarında her türlü sanayi yapıları, tünel ekipmanları, enerji sektörü, yol ve köprü konstrüksiyonları, makine sektörü, spor tesisleri ve konut projeleri bulunuyor. Üstlendiği tüm projeleri zamanında ve kaliteli işçilikle teslim eden firma, çalıştığı tüm ülkelerde takdiri de üzerine topluyor.

     

    “Son iki yılda çok büyük bir ivme yakaladık. Büyük ve nitelikli projelerde yer aldık ve ülkemizi de gururla temsil ettik. Yatırımlarımız olduğu gibi istihdam da yarattık. Ancak artık hedefimizi yükseltme zamanımızın geldiğini düşünüyoruz. Mono Steel’i dünyaca ünlü bir marka yapmalıyız. Avrupa ve Afrika pazarlarında saygı duyulan ve yeri sağlam bir markayız. Avusturalya, İngiltere ve Kanada’da da bir çok projede yer aldık, almaya da devam ediyoruz. Şimdi de Amerika’nın sınırlarını aşmak istiyoruz. Hedefimizde yıl sonuna kadar Amerika’daki büyük bir projede yer almak var. Bunun için çalışmalarımıza başladık. Ancak bu hedefin bir diğer güzel yanı da Türk mühendislerine istihdam yaratma fırsatı,” diyor ünlü iş insanı Mustafa Toprakçeken.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.