DOLAR 32,4485
EURO 34,7187
ALTIN 2498,795
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Avrupark Hayat’ın yüzde 20’si tamamlandı

    Avrupark Hayat’ın yüzde 20’si tamamlandı
    16.02.2019
    A+
    A-

    Planlı alt yapısı ve kentsel hizmetleri ile ön plana çıkan İstanbul’un yeni yerleşim merkezi Hoşdere’de yer alan Avrupark Hayat projesi ile 3. Havalimanı, TEM otoyolu ve Hayat Park gibi önemli projelere komşu olmanın ayrıcalığını yaşayın.
    41.000 m² alana yayılan 1+1’den 4+1’e 1095 yaşama alanı ile değişik metrekarelerdeki ticari alanlardan birine ya da birkaçına erken sahip olmanın avantajlarını yakalayın.

    Projede yer alan geniş sosyal imkanlarla birlikte, huzur dolu Hayat Park’ta sevdiklerinizle birlikte hafta sonu keyfini yaşayın… Hemen yanıbaşınızdaki eğitim, sağlık, spor, alışveriş ve alternatifli ulaşım olanaklarıyla hayatınızı kolaylaştırın…

    HAYAT SİZİ ÇAĞIRIYOR
    Emlak Konut güvencesiyle Konut Yapı ve Cihan İnşaat’ın yeni projesi olan, düzenli ve titiz bir şekilde tasarlanan Avrupark Hayat, İstanbul’un modern yüzü Hoşdere’de yükseliyor. Hayat sizi çağırıyor, geç kalmadan hayattaki yerinizi alın.

    HAYATI KESİNTİSİZ YAŞA
    Avrupark Hayat’ta; güvenli sosyal alanları, restoranları, kafeleri, mağaza ve dükkanları ile “Hayat” kesintisiz devam ediyor…

    HER METREKARESİNDE HAYAT VAR
    Özenle ve titizlikle tasarlanan modern bir çizgiye sahip binalarda kendi sektörlerinde lider markalar, malzemeler ve detaycı işçilik ile kendinizi ayrıcalıklı hissedeceksiniz.

    HAYATINIZDA SPORA YER AÇIYORUZ
    Avrupark Hayat projesi hayatınızda spora yer açıyor. Kapalı havuz, mini futbol sahası, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu gibi imkanlarının yanı sıra günün yorgunluğunu atabileceğiniz sauna, buhar odaları ve Türk hamamı ile hizmet veriyor olacak.

    • Kapalı havuz
    • Basketbol, futbol ve voleybol sahaları
    • Saunalar
    • Buhar odaları
    • Türk hamamı • Fitness, pilates salonları
    • Çocuk oyunu alanı
    • Tenis kortu
    • Yürüyüş parkuru

    KAPALI OTOPARK İLE GÜVENDESİNİZ
    Otopark yeri aramadan güvenli ve rahat bir şekilde kapalı otoparktan faydalanacaksınız.
    Avrupark Hayat’ta site içerisi araç trafiğine kapalı olduğu için çocuklarınız site içerisinde güvenli ve özgürce oynamanın tadını çıkaracaklar.

    HAYATINIZA DİLEDİĞİNİZ GİBİ YÖN VERİN
    TEM Otoyolu, Kuzey Marmara Otoyolu ve Üçüncü Köprüye çok yakın konumdaki Avrupark Hayat’taki evinize şehir trafiğine takılmadan ulaşabilirsiniz. Ayrıca dilerseniz çok yakında hizmete girecek olan metro hattını ve halihazırda hizmette olan diğer toplu taşıma araçlarını da tercih edebilirsiniz.

    İSTEDİĞİNİZ ZAMAN İSTEDİĞİNİZ YERDESİNİZ
    TEM Otoyolu ve yeni yapılacak Kuzey Marmara Otoyol bağlantı yolları üzerinde yer alan Avrupark Hayat’ta yaşarken, şehir içi trafiğine takılmadan en hızlı şekilde evinize varmanın ayrıcalığını yaşayacaksınız. Bahçeşehir’e 5 dakika mesafede yer alan Avrupark Hayat aynı zamanda 3. Havalimanı ve Kanal İstanbul Projesi’ne yakın konumuyla da kısa sürede hayatınızı ulaşım olanakları açısından kolaylaştıracak.

    • 3. Havalimanı’na 30 km
    • Kanal İstanbul’a 3,5 km
    • Planlanan Metro Hattına 3,5 km ve Banliyö Tren Hattına 1,2 km

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.