DOLAR 32,5092
EURO 34,8006
ALTIN 2486,446
BIST 9556,81
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ayakkabı devi FLO’dan Siirt’e yeni mağaza

    Ayakkabı devi FLO’dan Siirt’e yeni mağaza
    28.09.2020
    A+
    A-

    Ayakkabı sektörünün köklü markası FLO, Siirt’teki yeni mağazasının açılışını gerçekleştirdi. FLO, Siirt Park AVM’de açtığı 335 metrekarelik yeni mağazası ile yurt içindeki mağaza sayısını 350’ye çıkardı.

    Ayakkabı sektörünün pazar lideri FLO, Siirt Park AVM’de yeni mağazasının açılışını gerçekleştirdi. Mağaza ağını her yıl daha da büyüten FLO, ulaşılabilir fiyatlı, kaliteli ve dünya trendlerine uygun ürünlerini Siirt’teki 335 metrekarelik yeni mağazasında bölge halkının beğenisine sunuyor. FLO, Siirt’te açtığı yeni mağazası ile yurt içindeki mağaza sayısını 350’ye çıkardı.

    Güncel moda ve geniş ürün yelpazesini ulaşılabilir fiyatlar ile sunan FLO, sektörün açık ara lideri konumunda. Türkiye’nin dört bir yanındaki mağazalarının yanı sıra Türkiye’nin en büyük online ayakkabı alışveriş sitesi www. flo. com. tr ile de hizmet veren FLO, yurt dışında da mağaza sayısını artırarak global marka olmak yolunda hızla ilerliyor.

    Mağaza adresi: Kooperatif Mah. Hükümet Cad. No: 88/1-2 Mağaza No: 14 – 15, Siirt Park AVM / Siirt

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.