DOLAR 32,1839
EURO 34,9869
ALTIN 2497,803
BIST 10895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ayakkabı Dünyası ile 2021’e şık bir adım atın

    Ayakkabı Dünyası ile 2021’e şık bir adım atın
    17.12.2020
    A+
    A-

    Ayakkabı Dünyası, yeni yılda da her zevke uygun botlar, çizmeler ve klasik ayakkabılarla ayakkabı tutkunlarının ilk tercihi oluyor. Ayakkabı Dünyası’nın modern ve kolay kombinlenebilir modelleri, yeni yılda sizi şehrin sahnesine çıkarıyor.

    Yılbaşında en şık kıyafetler, Ayakkabı Dünyası’nın fark yaratan tasarımları ile tamamlanıyor

    Hem klasik tarza hem sokak stiline uyum sağlayan bootie’ler, siyah rengin asi ve zamansız duruşu ile yılbaşı stilinize alternatif sunuyor. Binici çizmeleri ve western botlar yeni yılda retro görünümü modern tarzla birleştirirken, pimli troklu botlar da midi elbiseler ve skinny jean’lerle uyumlu bir görünüm yakalıyor. İddialı duruşundan ödün vermek istemeyen kadınların tercihi chelsea botlar, şık seçenekleriyle 2021’e damga vurmaya hazırlanıyor. Soğuk kış günlerinde skinny jean’ler ve taytlarla giyilebilen deri çizme modelleri, havalı görünümleriyle bu kış bakışları üzerine toplamak isteyenlere alternatif oluyor. Kış stilinize hava katacak kalın tabanlı askeri botlar, 2021 moda trendinin üst sıralarında yer alıyor. Yeni yılda kendi tarzını yansıtmak isteyenler, zamansız stiletto’larla çekici bir görünümün sahibi oluyor. Önü kapalı, feminen duruşun simgesi haline gelen topuklu ayakkabılar, 2021 davetlerinde bir adım öne çıkıyor.

    Zamansız şıklığın karizması erkek botlarla tamamlanıyor…

    En şık kıyafetlerin tamamlayıcı klasik tabanlı askeri modeller, metal ve bağcık detaylarıyla yeni yılda Ayakkabı Dünyası erkeğine sıcak bir görünüm sunuyor. Birbirinden farklı kış kombinlerine rahatlıkla uyum sağlayabilen biker botlar, bağcıksız, kısa ve bilekleri saran modern görünümleriyle dikkat çekiyor. Smart-casual ruhunu güçlendiren casual botlar ile erkekler, 2021’de tarz sahibi bir görünüm elde ediyor. Kısa ve bilekleri saran tasarımlarıyla erkek koleksiyonunun en çok tercih edilen modellerinden biri olan botlar, modern görünümleriyle yeni yılda iddiasını ortaya koyuyor. Bu yıl konfor ve stilin başrolde olduğu Ayakkabı Dünyası Erkek Koleksiyonu bot modelleri, sportif çizgilerle en şık erkek kıyafetlerine eşlik ediyor.

    Ayakkabı Dünyası Sonbahar/Kış Koleksiyonu’nu keşfetmek için ayakkabidunyasi. com. tr adresini ve Ayakkabı Dünyası mağazalarını ziyaret edebilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.