DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ayakkabı Dünyası’nda ekose desenlerle 50’ler Modası

    Ayakkabı Dünyası’nda ekose desenlerle 50’ler Modası
    04.04.2019
    A+
    A-

    Ayakkabı Dünyası, özgünlüğü konforla harmanlayıp hazırladığı 2019 İlkbahar/Yaz Koleksiyonunda nostaljik ve klasik tarzdan esintiler sunarken sokak stiline yeni bir bakış açısı getiriyor. Ayakkabı Dünyasının sezonun son trendlerinden ilham alarak hazırladığı koleksiyonda ekose ve kare desenli tasarımların yükselişi göze çarpıyor.

    Yeni nesil sokak stili ekose ile klasik esintiler sunuyor.

     

    Ceketten pantolona, elbiseden eteğe bu sezon her şey kareli! Modası geçmeyecek desenlerden biri olan ekose ve kare desenler yeni sezonda ayakkabılarda da yükselişe geçti. Ayakkabı Dünyasının koleksiyonunda yer alan beyaz sneaker’lar, iç astarlar ve bağcıkta ekose ve kare detaylarla sportif görünüme küçük klasik dokunuşlar yapıyor. Günlük hayata kolayca adapte olan ve casual görünümün anahtar parçası olan beyaz sneaker’lar, düz beyazın üzerine kare desenler ve ekose baskılarla klasik ve nostaljik bir hava yaratıyor.

    Sokak stili iş hayatına giriyor

    Yeni nesil plaza kadınının giyim kodları sokak stiliyle bütünleşiyor. Ofis hayatında kullanılan klasik görünümler, Ayakkabı Dünyası koleksiyonunda sezon trendlerinden alınan ilhamla yeniden yorumlanıyor. Ayakkabı Dünyası, ekose kumaşlardan yapılan hafif topuklu ve stiletto ayakkabıları kadınların beğenisine sunuyor. Bu sezon pek çok akım ofis hayatına adapte edilmiş olarak karşımıza çıkarken ekose kumaşlardan yapılan stilettolar, kadınları tarz ve stil sahibi yapıyor. Ekose desenin en sık kullanıldığı parçaların başında siyah ve beyaz renkler geliyor. Ekose desen ceket, etek ve pantolon takımları, spor ayakkabılar ile kışa uygun ve maskülen bir stil yaratıyor. Stiletto ile tamamlanan kombinlerde V yaka bluzlar, etkili görünümün kapısını aralıyor.

    Ayakkabı Dünyası 2019 İlkbahar Yaz Koleksiyonu’nu keşfetmek için Ayakkabı Dünyası mağazalarının yanı sıra ayakkabidunyasi. com. tr adresini ziyaret edebilir, internete özel indirimlerden yararlanabilirsiniz. Alışverişin büyüklüğüne göre 150 TL ve üzeri alışverişlerde bedava kargo fırsatı ile adrese teslimat ya da seçtiğiniz mağazadan ürünü teslim alma imkânını elde edebilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.