DOLAR 32,525
EURO 34,7424
ALTIN 2488,347
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ayakkabı Dünyası’nda Kasım fırsatları göz kamaştırıyor

    Ayakkabı Dünyası’nda Kasım fırsatları göz kamaştırıyor
    06.11.2019
    A+
    A-

    Aradığınız fırsatlar Kasım ayında Ayakkabı Dünyası’nda! Sonbaharın gelişini indirimlerle kutlayan Ayakkabı Dünyası, mağazalarda ve ayakkabidunyasi. com. tr ‘de geçerli farklı fırsat kampanyalarıyla ayakkabı severleri mutlu ediyor. 11 Kasım’a kadar devam edecek kampanyalardan tüm AD Kartlılar yararlanabiliyor.

    Fırsatı kaçırmak istemeyenler Ayakkabı Dünyası mağazalarında buluşuyor

    Mağazalarda geçerli olacak kampanyada; %40’a varan tüm indirimlere ek olarak 200 TL ve üzeri alışverişlere 100 TL ve üzeri ikinci alışverişte geçerli 50 TL hediye çeki sunuluyor. 300 TL ve üzeri alışveriş yapanlar, 200 TL ve üzeri ikinci alışverişte geçerli 100 TL hediye çekinin, 400 TL ve üzeri alışveriş yapanlar 300 TL ve üzeri ikinci alışverişte geçerli 150 TL hediye çekinin sahibi oluyor.

    İnternetten indirimli alışveriş yapmanın keyfi bir başka!

    Ayakkabı Dünyası’nın online kampanyası ile 2019 Sonbahar/Kış Koleksiyonu’nda yer alan birbirinden şık parçalar, indirim avantajıyla ayakkabı severleri bekliyor. Skechers modeller dışındaki tüm yeni sezon spor ayakkabılarda 300 TL ve üzeri alışverişlere sepette %20, 500 TL ve üzeri alışverişlerde sepette %25 indirim ayakkabı tutkunlarını bekliyor. Tüm ürünlerde geçerli online kampanya kapsamında spor markaları hariç tüm ürünlerde %50’ye varan indirimlere ek olarak 300 TL ve üzeri alışverişe sepette %20 indirim avantajı yer alıyor.

    Ayakkabı Dünyası 2019 Sonbahar/Kış Koleksiyonu’nda yer alan modelleri keşfetmek için Ayakkabı Dünyası mağazalarının yanı sıra ayakkabidunyasi. com. tr adresini ziyaret edebilir, internete özel indirimlerden yararlanabilirsiniz. Alışverişin büyüklüğüne göre 150 TL ve üzeri alışverişlerde bedava kargo fırsatı ile adrese teslimat ya da seçtiğiniz mağazadan ürünü teslim alma imkânını elde edebilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.