DOLAR 32,5871
EURO 34,8493
ALTIN 2498,366
BIST 9699,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ayakkabı Dünyası’ndan Trendleri Belirleyen Sonbahar-Kış Koleksiyonu

    Ayakkabı Dünyası’ndan Trendleri Belirleyen Sonbahar-Kış Koleksiyonu
    19.10.2020
    A+
    A-

    Ayakkabı Dünyası’nın sokak modasından ve dünya trendlerinden ilham alarak hazırladığı 2020-2021 Sonbahar/Kış Kadın Koleksiyonu, sezonun en çarpıcı modellerini ayakkabı tutkunlarının beğenisine sunuyor.

     

    2020-2021 Sonbahar/Kış Koleksiyonu, her stile ve her yaş tarzına özel alternatiflerle Ayakkabı Dünyası kadınını kışa özel şık adımlara kavuşturuyor. Metal, zincir, taş ve trok gibi aksesuarların en modern bot ve çizmelere eşlik ettiği koleksiyon, materyal dokunuşların feminen ve şık halini stil sahibi kadınların beğenisine sunuyor. Sportif ve klasik tarzı bir arada sunan kadın koleksiyonunda vazgeçilmez siyahın yanı sıra bordo, bej, krem ve kahverengi tonlar ön plana çıkıyor.

     

    Kadın botlarında bu yıl, kalın tabanlı biker modeller dikkat çekiyor. Kışın favorisi biker botlar, kadınlara şıklık sunarken rahatlığıyla da göz dolduruyor. Tabanlarının kalınlığıyla dikkat çeken rugan modeller, tüm kombinlere uyum sağlayabiliyor. Biker botlar, deri montlarla da mükemmel bir görünüm sunuyor. Sezonun öne çıkan maskülen ve kalın topuklu biker bot modelleri özgün tasarımlarıyla zamansız modeller arasına giriyor.

     

    Yeni koleksiyondaki bootie’ler, sonbaharda sokak rahatlığını ve şıklığını yakalama fırsatı sunarken feminen bir duruş ortaya koyuyor. Birbirinden iddialı ve ışıltılı modeller, deri pantolonlar ile maskülen tarzı, blazer’lar ile modern ve elegan şıklığı yansıtıyor.

     

    Beyaz bot modelleri, retro esintileri ile dikkat çekerken hem sokak modası hem de birçok stil ile uyumlu bir tarz oluşturmak isteyenler için zamansız şıklık vadediyor. Dikkat çeken trok ve taş detaylarıyla hâkimiyet kuran beyaz renk botlar,  estetik duruşuyla yeni sezonda ekose parçalar, uzun paltolar, kazak elbiseler, jeanler ile rahatlıkla kombinlenebiliyor. Siyah bağcıklarla uyumlu bir görünüm yakalayan beyaz botlar, kontrast yaratmak için en  ideal tercih oluyor.

     

    Western botlar sezonun hit parçası olmaya hazırlanıyor. Toprak tonlarının hâkimiyetindeki sonbahar sezonunda western botlar, hem floral ve kare desenli elbiselerinizin hem de jean’lerinizin tamamlayıcısı olmaya aday görünüyor. Western bot trendi, özgün tasarımıyla bu sonbahar yine popülerliğini koruyor.

     

    Uzun çizme modelleri, bu kış kadınlara çekici görünümünün anahtarını sunuyor. Yılın en dikkat çekici parçaları olan uzun çizmeler, Ayakkabı Dünyası’nda cesur, iddialı, konforlu ve stil sahibi modelleriyle ayakkabı tutkunlarını bekliyor. Sokak stili ve modanın vazgeçilmez parçası olan çizmeler, uzun elbiseler, etekler ve şık kıyafetlerle mükemmel kombinler yaratıyor.

     

    Cesur tercihlerle çarpıcı ve iddialı bir görünüm

     

    Sneaker modelleri, küçük detaylarıyla kadınların stiline fark katıyor. 4 mevsim giyilebilir beyaz sneakerlar, klasik ile spor çizgiler arasındaki sınırları ortadan kaldırıyor. Hem sokak stilinden hem ofis şıklığından izler taşıyan modeller, ayakkabı tutkunlarına gündüzden geceye şıklık sunuyor. Kürk detaylı sneakerlar, trend görününüm kapılarını açıyor. Sonbahar mevsim geçişinde fütüristik ve retro detayların ağırlığını hissettirdiği modeller, hacimli tabanlarıyla sportif ruhu şehre getiriyor.

     

    Zarafeti temsil eden şık ayakkabılar, koleksiyonun en dikkat çeken parçaları arasında yer alıyor. Önü kapalı, feminen duruşun simgesi haline gelen topuklu ayakkabılar, davetlerde bir adım öne çıkıyor. Farklı desen ve renk alternatifleriyle elbiselerin ve eteklerin tamamlayıcısı olan modeller, minimal detaylarla davetlere ışıltı katıyor.

     

    Bu sezon en feminen kıyafetlerin tamamlayıcısı olarak öne çıkan stilettolar, fark yaratan tasarımlarıyla kombinlerin en vurucu parçası… Klasik tarzda kıyafetlerinizle uyumlu bir görünüm yakalayan ve canlı renk seçenekleriyle ofis modasına yeni bir tanım getiren ikonik stilettolar, cesur ve cazibeli duruş yakalamak isteyen kadınlara sezona girerken elegan bir görünüm yakalama şansı sunuyor.

     

    Parıltı ve ışıltı, sezonun öne çıkan rugan modellerinde bir araya geliyor. Krokodil detaylar, 2020-2021 Sonbahar/Kış Kadın Koleksiyonu’nda sıklıkla karşımıza çıkıyor. Zamansız parçalar, egzotik desenlerle varlığını sokak modasında devam ettiriyor. Her renkle rahatlıkla kullanabileceğiniz krokodil detaylı ayakkabılarınız ile gece davetleriniz için şık bir stil yaratabilir, işe giderken ya da hafta sonu gezmelerinizde cool bir tarz oluşturabilirsiniz.

     

    Yılın modasını yansıtan clutch çantalar, kış boyunca  sokak ruhuna dokunuyor. Havalı ve işlevsel modeller, günlük stilin fonksiyonel ve gösterişli görünümünü tamamlıyor. Özgün dokunuşlarla tamamlanan sırt çantaları, şehrin koşuşturmacasında kadınlara hem şıklık hem kullanım kolaylığı sunuyor.

     

    Kendi markalarının yanı sıra dünya markalarından tasarımlara da koleksiyonda yer veren Ayakkabı Dünyası, ayakkabı tutkunlarına geniş bir renk yelpazesi sunuyor. Ayakkabı Dünyası Sonbahar/Kış Kadın Koleksiyonu’nu keşfetmek için ayakkabidunyasi. com. tr adresini ve Ayakkabı Dünyası mağazalarını ziyaret edebilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.