DOLAR 32,4291
EURO 34,7815
ALTIN 2434,889
BIST 10082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Aydın Erkoç güven tazeledi

    Aydın Erkoç güven tazeledi
    11.09.2018
    A+
    A-

    Başkent Otomotivciler Derneği Olağan Genel Kurulu’nda yeniden Başkan seçilen Aydın Erkoç, yeni dönemin ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

    Başkent Otomotivciler Derneği (BOD) Olağan Genel Kurulu’nda güven tazeleyerek yeniden Başkan seçilen Aydın Erkoç, ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

    Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) ve OTONOMİ’nin de başkanı olan Aydın Erkoç, BOD’un ilk yönetim kurulu toplantısında bir araya geldiği üyelerle yeni dönem çalışmaları konusunda bilgi paylaşımında bulundu.

    Erkoç, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı

    Erkoç, tüm oyları alarak yeniden genel başkan seçilmesini sağlayan üyelere güven ve destekleri için teşekkür ederek başladığı konuşmasında yeni dönemde çalışmalarının daha da hız kazanacağını belirtti; birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı.

    Sektörün gelişimine katkı sağlayan düzenlemelere öncülük ettikleri yoğun bir dönemi geride bıraktıklarını anlatan Erkoç, şunları söyledi:

    “Sektör adına önemli adımlar attığımız yoğun tempolu bir dönem geçirdik. Ne mutlu ki bu çalışmaları sizlerle birlikte bütünlük içinde sizin katkılarınızla hayata geçirdik. Şimdi, içinde bulunduğumuz dönem çaba ve gayretlerimizin daha da artmasını gerektiriyor. Ülkemizin yaşadığı zor bir süreçten geçiyoruz. Sektörümüz de gerek imalatı, gerekse ithalatı ve ihracatıyla bu süreçten en çok etkilenen sektörlerin başında geliyor. Şimdi daha fazla çalışmamız gereken bu dönemde yine birlik ve beraberlik içinde hareket ederek zorlukları aşacak, sektörümüze ve ülkemize katkılarımızı da artıracağız.”

    Güvenli alışveriş önemli

    Erkoç, son dönemde yaşanan bazı sorunların altını çizerek üyelere güvenli yerlerden alışveriş yapmak konusunda uyarıda bulundu. Erkoç, Türkiye’nin önde gelen bazı filo kiralama firmalarının krize girerek kepenk indirdiğini ve bu krizden çok sayıda galericinin de mağdur olduğunu hatırlatarak konuşmasını şöyle sürdürdü:

    “Maalesef çok sayıda mağdur arkadaşımız var. Ankara’dan, İstanbul’dan, Van’dan ve pek çok ilden sıkıntıları görüyoruz. Milyonlarca liralık bir mağduriyet söz konusu. Hiç kimsenin zarar görmesini istemiyoruz. Güvenli yerlerle alışveriş yapmak, alışveriş yaptığımız kişi ve kuruluşlara dikkat etmek zorundayız.”

    OTONOMİ’ye “İhale Merkezi” geliyor

    Başkan Erkoç, OTONOMİ’deki çalışmalar hakkında da bilgi verdiği toplantıda Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük otomobil ticaret ve yaşam merkezi ünvanına sahip OTONOMİ’nin hizmetlerinin de her geçen gün çeşitlendiğini ve fiziksel büyümenin yanında hizmet anlamında da her geçen gün büyüdüğünü ifade etti. Erkoç, Banka, noterler, ekspertiz merkezleri, sosyal donatılar gibi A’dan Z’ye her türlü hizmet birimini bünyesinde barındıran merkezde bir ihale merkezinin de çalışmalarının sürdüğünü anlattı. Erkoç, “Bu yönüyle de OTONOMİ fark yaratmaya devam edecek, ülkenin en önemli otomotiv ticaret merkezi olma yönünde önemli bir adım daha atmış olacak” diye konuştu.

    Yaklaşan yerel seçimlere de değinen Erkoç, “Her alanda olduğu gibi ülkemize katkılarımızı siyaset alanında da sürdürmeliyiz. Hangi siyasi görüşten olursa olsun siz de bulunduğunuz bölgelerden aktif olarak katkılarınızı ortaya koyun” çağrısında bulundu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.