DOLAR 32,3158
EURO 34,8576
ALTIN 2388,404
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Aydın Erkoç: Yeni kabineye başarılar diliyorum

    Aydın Erkoç: Yeni kabineye başarılar diliyorum
    10.07.2018
    A+
    A-

    MASFED, BOD, OTONOMİ YKB Aydın Erkoç, Türkiye’nin yeni sisteme geçişi ve yeni Bakanlar Kurulu’nun açıklanması sonrası yeni kabineye başarı dileklerini sundu. Erkoç açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

    “Yeni sistemin ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyor ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve yeni Bakanlarımıza başarılar diliyorum. Tarihte önemli bir dönüm noktası olan ve değişim yaşatacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile yeni bir döneme geçiş yapıyoruz. Yeni sistemle beraber önümüzdeki engellerin de kalkması ile büyüme yolunda daha hızlı adımlarla ilerleyeceğimiz bir dönemin başındayız. Milletimizin de takdir ettiği gibi bundan böyle güçlü meclis, güçlü hükümet, güçlü Türkiye ile yolumuza devam edeceğiz.

    Sayın Cumhurbaşkanımızca açıklanan yeni kadroyu memnuniyetle karşılamanın yanı sıra bizler de iş dünyasının temsilcileri olarak elimizden gelen desteği ve gayreti göstereceğiz. 2023, 2051 ve 2071 hedeflerimize ulaşmamız bundan böyle önümüzdeki engellerin de kalkmasıyla daha da kolaylaşacak, “dünyaya örnek Türkiye” idealimiz hayata geçecektir.”

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.