DOLAR 32,4838
EURO 34,972
ALTIN 2431,689
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Aydınlatmada akıllı ürünlerle yüzde 25’e kadar tasarruf

    Aydınlatmada akıllı ürünlerle yüzde 25’e kadar tasarruf

    Tasarruf ve verimlilik her geçen gün hayatımızda daha önemli bir yer alırken, çevreye ve bütçeye dost ürünler de daha fazla tercih edilmeye devam ediyor. Akıllı mekanlar için akıllı ürünler geliştiren Günsan Elektrik, evlerden tesislere, her yerde enerjinin verimli kullanılmasına ve yüzde 25’e varan oranlarda tasarruf sağlanmasına yardımcı oluyor.

     

    Kullanıcıların ihtiyaç beklentilerine göre anahtar ve prizler geliştiren Günsan Elektrik, enerjinin verimli kullanılmasına yönelik geliştirdiği Hareket Sensörü, Energy Saver sistemleri ve dimmerler ile ev, ofis ve sirkülasyonun yoğun olduğu yerlerde yüzde 25’e kadar tasarruf sağlıyor.

     

    Gereksiz kullanımı önlemekle başlayın

    Günsan’ın hemen her serisinde sunulan Hareket Sensörü; içerisinde bulunan dedektör yardımıyla insan hareketlerini algılayarak, aydınlatmanın kontrolünü size bırakıyor. Zaman ve Işık (Gece-Gündüz) ayarı sayesinde kullanılan ortama en uygun ayarı yapmanızı sağlayarak gereksiz kullanımı önlüyor ve tasarruf sağlıyor. İnsan sirkülasyonunun yoğun olduğu yerlerde ise Energy Saver tercih ediliyor.  Energy Saver sayesinde tesislerde müşteri odasından çıktığında lamba ve elektrikle çalışan tüm cihazlar devre dışı kalıyor ve cihazların teknolojik ömürlerinin de uzaması sağlanıyor. Bu yöntemle tesis ortalama %20-25 enerji tasarrufu sağlayabiliyor. Aydınlatmanın parlaklığını ayarlamak için kullanılan Günsan Dimmer anahtarlarla ise iç mekanların aydınlatmasında voltaj kontrol edilerek, isteğe göre ayarlanabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.