DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Aydınlatmada metalin göz alıcı dokunuşu: Enza Home Linear Gold Serisi

    Aydınlatmada metalin göz alıcı dokunuşu: Enza Home Linear Gold Serisi
    03.12.2018
    A+
    A-

    Sıra dışı tasarımlarıyla yaşam alanlarını farklı bir atmosfere büründüren Enza Home, Linear Gold serisiyle metalin yalın ama bir o kadar güçlü duruşunu yansıtıyor. Linear Gold serisi yeni yıl için alternatif bir hediye seçeneği de oluşturuyor.

    Çağı yakalayan tasarımlarıyla fark yaratan Enza Home, Linear Gold serisi ile aydınlatmayı bir detay olmaktan çıkarıp dekorasyonun göz alıcı bir parçası haline getiriyor. Metalin yalın ve güçlü yansımalarını altın renkli, özel koza görünümlü bir tasarımla buluşturan Linear Gold serisi, horizontal ve globe sarkıt olmak üzere iki farklı formuyla yaşam alanlarının zarafetini tamamlıyor.

    Enza Home Linear Gold serisi, yeni yılda sevdiklerine şık bir sürpriz yapmak isteyenlere de hitap ediyor. Farklı bir yılbaşı hediyesi arayanların imdadına yetişen Enza Home Linear Gold serisi, yeni yılda altının dokunuşuyla evlere yepyeni bir atmosfer kazandırıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.