DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Azmi Sarıbay: “TURYAP, faaliyetlerini yeni yatırımlarla büyüyerek sürdürüyor”

    Azmi Sarıbay: “TURYAP, faaliyetlerini  yeni yatırımlarla büyüyerek sürdürüyor”
    06.12.2021
    A+
    A-

    TURYAP’ın icra yoluyla satıldığı söylentilerinin asılsız olduğunu hatırlatan TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Sarıbay, 25 Kasım’da görülen davanın konuya son noktayı koyduğunu duyurdu. Sarıbay “Şirketimizin icra yoluyla satışı, açtığımız dava sonucu düştü. TURYAP satılmadı. Yolumuza yeni yatırımlarla büyüyerek devam ediyoruz” dedi.

    TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Sarıbay, TURYAP’ın icra yoluyla satıldığı söylentilerinin asılsız olduğunu hatırlatarak, yeni yatırımlarla büyümeye devam ettiklerini söyledi. Türkiye’nin en köklü emlak danışmanlık markası olarak 36 yıldır sektöre yön veren TURYAP’ın icra yoluyla satıldığı yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını dile getiren Sarıbay, konuyla ilgili açtıkları davanın 25 Kasım tarihinde görüldüğünü kaydetti.

    Konuyla ilgili kısaca bilgi veren Azmi Sarıbay “Bundan bir süre önce, teknik bir hata nedeniyle TURYAP’ın icra yoluyla satıldığı haberleri gündemi meşgul etti. Oysa böyle bir sonuç yok, yani bu bilgiler ve haberler asılsız. TURYAP’ın satıldığı meselesi gerçek dışı. Bizim tarafımızdan açılan ve 25 Kasım’da görülen dava bu konuya son noktayı koymuş oldu. Mahkeme bizi haklı buldu ve şirketimizin satışı düştü” dedi.

    Yeni yatırımlar yolda

    TURYAP markasının hızlı adımlarla yoluna devam ettiğini kaydeden Azmi Sarıbay, yatırımların aralıksız sürdüğünü söyledi. Pek çok proje üzerinde çalıştıklarını belirten Sarıbay, kısa vadeli hedefleriyle ilgili şunları söyledi: “2019 yılının kasım ayında bünyemizde ‘Tam Nokta’ adıyla ikinci markamızı oluşturduk. ‘Tam Nokta’da arkamıza TURYAP Holding’in gücünü aldık. TURYAP, çizgisini değiştirmeksizin cirodan pay almadan yoluna devam ederken, ‘Tam Nokta’ ise cirodan pay alarak ve il-ilçe bazında master franchise vererek faaliyet gösteriyor. ‘Tam Nokta’, pandemi sürecinde kurulmuş olmasına rağmen 11 adet ofise ulaşmış bulunuyor. Şimdi, yine yeni bir markanın oluşumu üzerinde çalışıyoruz. 2022 yılı ocak ayında da TURYAP Global’i kuruyoruz. Teknik altyapısını kendi bünyemizde hazırladık. TURYAP Global, yurtdışında yaşayan emlak işiyle uğraşan ya da emlak sektörüne ilgi duyan Türk vatandaşlarının ve yabancı uyrukluların Türkiye’den gayrimenkul alım satım işlemlerine aracılık eden bir marka olacak. 2022 yılı haziran ayında da markasız emlakçıları hedeflediğimiz ayrı bir oluşumu hayata geçirmiş olacağız. Dört marka da birbirlerinin portföylerini satabilecek” diye konuştu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.