DOLAR 32,5648
EURO 34,6602
ALTIN 2502,124
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Babalar günü ayrıcalığını Porland’da yaşayın

    Babalar günü ayrıcalığını Porland’da yaşayın
    09.06.2021
    A+
    A-

    Özgün tasarımlarıyla estetik ve şıklığı bir arada sunan Porland, Babalar Günü’ne özel hediye alternatifleriyle babaların yüzünde tebessüm oluşturuyor. 16 – 21 Haziran tarihleri arasında Porland mağazalarında ve porland.com’dan yapacağınız online alışverişlerde geçerli olan kampanyadan yararlanarak yüzde 50 ve üzeri indirim fırsatıyla babanıza özel hediyeyi seçerek onu mutlu edebilirsiniz.

    Özgün tasarımları ve her zevke hitap eden ürünleriyle yaşam alanlarına şıklık katan Porland, sunduğu hediye seçenekleriyle Babalar Günü’nde mutluluğunuza ortak olmak için yanınızda yer alıyor. Her zevke ve her bütçeye hitap eden ürünleriyle hayatınızın ilk kahramanı olan babanız için en güzel hediye alternatiflerini sunan Porland, hediye seçimi konusunda en büyük yardımcınız oluyor.

    Sevginiz kalpleri, kahveler fincanları dolduruyor

    Babanızdan ‘‘Bir kahve keyfi yapalım’’ cümlesini mutlaka duymuşsunuzdur. Babanızın içtiği her kahvede gülümsemesi için kahve fincanı iyi bir hediye alternatifi olabilir. Böylece sevginiz kalbini, kahveler fincanını doldurur. İstanbul’un en güzel köşelerini ve simgelerini buluşturan Porland İstanbul Kahve Takımı ve kupalar, İstanbul tutkunu olan babaları çok sevindirecek. Klasikten vazgeçemeyenler için Porland Palms Kahve Takımı ve filtre kahvesini yanından ayıramayanlar için Porland Be Happy Kupa kahve tutkunu babalar için ideal hediye alternatifleri arasında yer alıyor.

    Dekorasyona meraklı babalara özel

    Tarihi dokuyu dekoratif nesnelerle bir arada kullanmayı seven babalar için büstler de iyi birer hediye seçeneği olabilir. Çalışma odasında konumlandırmak için Porland Erkek Vücut Büstü, tarihin sayfalarını aralamak için Porland Poseidon Büstü ya da asilliği ile herkesi kendine hayran bırakan Porland At Kafası Büstü ile babanızın odasına dekoratif dokunuşlarda bulunabilirsiniz.

    Büyük indirim kampanyasını kaçırmayın

    Babanız için en uygun hediyeyi seçerken Porland’ın Haziran ayı için düzenlediği özel yaz kampanyası fırsatından yararlanmayı da unutmayın. 16- 21 Haziran tarihleri arasında Porland mağazalarında ve porland.com’dan yapılacak online alışverişlerde geçerli kampanya kapsamında tüm ürünler yüzde 50 ve üzeri indirim fırsatıyla satışa sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.