DOLAR 32,2414
EURO 34,7892
ALTIN 2411,779
BIST 10273,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Babalara özel mayo ve pijama koleksiyonu Dagi’den

    Babalara özel mayo ve pijama koleksiyonu Dagi’den
    13.06.2017
    A+
    A-

    Sezonun moda renk ve trendlerini sağlıklı kumaşlarla bir araya getiren Dagi, babanızın evdeki keyfini ve konforunu artıracak birden fazla hediye seçeneğini bir arada sunuyor.

    Erkek giyimde ev ve plaj modasına yön veren tasarımlar sunan Dagi; pijamadan eşofmana, şort takımlardan mayolara kadar pek çok farklı ürünü, tarz sahibi babaların beğenisine sunuyor.

    Önceliğini Rahatlıktan Yana Kullanan Babalara
    Dagi’nin nefes alan kumaşlarla hazırlanan rahat ve şık tasarımlara sahip pijama ve eşofmanları, farklı zevklere hitap eden renk ve desen seçenekleriyle öne çıkıyor. Hem klasik hem de dinamik babalara hitap eden pijamalar, özel terletmeyen kumaşları ile günün koşuşturmasının ardından deliksiz bir uykuyu hak eden babalar için en iyi hediye alternatiflerinden biri oluyor. Şort, kapri ve pijamadan oluşan yaz desenlerinin ve renklerinin hakim olduğu takımlar; evde geçirilen vakitleri daha rahat hale getiriyor.
    Hangimiz daha yakışıklı?
    Dagi’nin cildin nefes almasını sağlayan sağlıklı kumaşları ile hazırlanan “Baba – oğul” takımları evde birlikte vakit geçirmeyi seven ailelerin tercihi olacak. “Baba – oğul” koleksiyonu birbirinden canlı desenleri ve tasarımlarıyla aile içinde rekabet çıkaracak nitelikte. Baba ve oğulun birlikte giyebilecekleri takımlarla evin hangi üyesinin daha yakışıklı olduğu ise annelerin tercihine kalacak.
    Bu Sezon Yazın Keyfini Çıkarmak İsteyen Babalara
    Bir anlamda tatilin de habercisi olan ayları müjdeleyen Babalar Günü’nde, gezmeyi seven ya da iş hayatından biraz uzaklaşıp nefes almak isteyen babanızı Dagi’den alacağınız bir şort mayo ile yaza hazırlayabilirsiniz. Modayı yakından takip eden babalar için klasik mayo anlayışını desenler ve çarpıcı renklerle bozan Dagi plaj koleksiyonu, klasikten vazgeçmeyen babalar için de çizgili ve düz renkteki mayo modellerini hediye alternatifi olarak sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.