DOLAR 32,3152
EURO 34,7161
ALTIN 2406,768
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Babanıza Kiğılı yakışır

    Babanıza Kiğılı yakışır
    12.06.2017
    A+
    A-

    Kiğılı’dan Babalar Günü’ne özel yüzde 50’ye varan indirim fırsatı

    Ne giyse, çocukları için ne yapsa yakışan babalara, Babalar Günü’nde çok özel bir sürpriz yakışır. Kiğılı, stil sahibi babalar için en şık ve en konforlu hediye alternatiflerini yüzde 50’ye varan indirim fırsatıyla sunuyor. Yaz sezonuna canlı renkleri, hafif, terletmeyen ve kırışmayan kumaşlarıyla damga vuran Kiğılı; t-shirt’lerden kanvas pantolonlara, gömleklerden ceketlere birçok hediye seçeneğiyle, babasına şıklığı yakıştıranları bekliyor.
    Türkiye’nin erkek giyim markası Kiğılı, Babalar Günü’nü göz kamaştıran yeni koleksiyonu ile kutluyor. Kiğılı; kaliteden ödün vermeyen stil sahibi babalar için gömleklerden pantolonlara, astarsız spor ceketlerden t-shirt’lere kadar her zevke ve yaşa uygun yüzlerce farklı hediye seçeneğini bir araya getirdi.

    Yazın enerjisini yansıtan koleksiyonda şıklığın yanında rahatlık ön plana çıkıyor. Sezonun favori renklerinden mor, pembe, sarı ve taş renklerinin hakim olduğu koleksiyonu ile Kiğılı, babasına şıklığı armağan etmek isteyenleri bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.