DOLAR 32,386
EURO 34,8024
ALTIN 2399,48
BIST 10208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Badem özlü içeriğiyle bitkilerin gücü mutfaklara geliyor

    Badem özlü içeriğiyle bitkilerin gücü mutfaklara geliyor
    06.01.2021
    A+
    A-

    Doğanın gücüyle temizlik için bitki özlü formüller geliştiren Frosch, aktif temizleme etkisiyle bulaşıklarda etkin hijyen sağlıyor. Cilde dost formülüyle bitkilerin gücünü mutfaklara taşıyan Badem Özlü Bulaşık Deterjanı, inatçı kirlerden geriye hiçbir iz bırakmazken, hoş kokusuyla temizliği keyifli bir aktiviteye dönüştürüyor.

     

    Cilt ve çevre dostu ekolojik temizlik ürünleriyle bilinçli tüketicilerin tercihi Frosch, Badem Özlü Bulaşık Deterjanı ile yeni nesil temizlik gücüyle fark yaratıyor. Doğal formülü ile etkili temizlik sağlayan Frosh Badem Özlü Bulaşık Deterjanı, mutfak temizliğinin en önemli adımı bulaşıklar için beklediğinizden fazlasını sunuyor.

     

    Bulaşıklardaki temizliğin bitkisel yolu

    Badem özü ile formülüze edilen Frosch Bulaşık Deterjanı, leke bırakmayan özel içeriğiyle göz alıcı parlaklık sağlıyor. Yağ ve kirleri nötralize eden bitkisel bileşenleriyle doğanın gücünü arkasına alan Frosch, vegan formülüyle hiçbir hayvansal hammaddeye yer vermiyor. Nötr ph değeriyle cilde dost olan Frosch, içeriğindeki badem özü sayesinde de cildi koruyarak olası kurulukların önüne geçiyor.

     

    Çevre ve insan sağlığını ön planda tutan üretim anlayışıyla doğa hassasiyeti gösteren Frosch, Ecolabel sertifikasıyla bu duyarlılığını taçlandırıyor. Aynı zamanda mikroplastik içermeyen ambalajı sayesinde, yüzde 100 geri dönüştürülebiliyor ve sürdürülebilirliğe katkı sağlıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.