DOLAR 32,5838
EURO 34,8221
ALTIN 2412,011
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Baharın tazeliği ile dolup taşan yaşam alanları

    Baharın tazeliği ile dolup taşan yaşam alanları
    16.05.2017
    A+
    A-

    Crate and Barrel, yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte evlerinizi yeni mevsime hazırlamanız için ilham kaynağı oluyor

    Crate and Barrel, evinizde yapacağınız ufak dokunuşlarla yaşam alanlarınızın nefes almasının ve baharın ferahlığı ile tazelenmenin ipuçlarını açıklıyor. Tek yapmanız gereken güneş ışıklarının evinizi doldurduğu bir günü “bahar detoksuna” ayırmak!

    Mutfaklarınızı ve sofralarınızı tazeleyin
    Bahar detoksuna, yıl boyunca en telaşlı anlara şahit olan ve belki her gün iki kere sofra kurmanıza destek olan mutfaklarla başlamaya ne dersiniz? Dolapların kapaklarını açıp yıl boyunca yıpranmış veya eksilmiş olan ürünleri ayıklayarak güzel bir başlangıç yapabilirsiniz. Yılın geri kalanında özenle hazırlayacağınız lezzetler için eksiklerinize karar verdikten sonra Crate and Barrel’ın İlkbahar–Yaz Koleksiyonunu inceleyebilir, beyaz Fine Bone China ürünlere has geleneksel kalite ve incelikle üretilen Bennett serisinden, vintage görüntüsüyle sofralarınıza kalite ve zarafet getirecek Marbury serisinden ya da Aaron Probyn’in “mix-match” fikrinden yola çıkarak Crate and Barrel için özel olarak tasarladığı porselen Hue Serisinden seçeceğiniz parçalarla sofra takımlarınızı tamamlayabilirsiniz.

    Geniş ürün yelpazesinde her içeceğe uygun farklı bir bardak alternatifi sunan Crate and Barrel’ın fark yaratan bardak seçenekleri de dolaplarınıza ve sofralarınıza tazelik getirecek.

    Baharın tazeliği yatak odalarına geliyor
    Mutfaklardan sonra sıra yatak odalarında… Nevresim ve havlularınızı yenilemek için Crate and Barrel, mevsimin renk ve dokularına uygun birçok alternatifi bir arada sunuyor. Nevresimde tercihini sadelikten yana kullananlar için Lindstrom Fildişi Rengi nevresim setini ve ketenle pamuğun modern bir çizgide birleştiği Bianca nevresim takımını öneren Crate and Barrel, renkli yatak odaları için ise Lille, Banjara ve Lucia serilerini sunuyor.

    Farklı renk ve boylarda havlu seçeneklerini geniş ürün portföyünde sergileyen Crate and Barrel’da, uzun iplikleri sayesinde dayanıklı ve yüksek emiş gücü sağlayan Mısır kotonundan üretilen Egyptian, yumuşacık dokusuyla Fringe ve açık mavi, beyaz, gri, turkuaz, bej ve mercan renk seçenekleriyle Ribbed serileri öne çıkıyor.

    Havlu ve nevresimleri saklamak için ise farklı sepet tasarımları yatak odalarına modern bir hava katarken, klasik yaşam alanları için ise sade hatlara sahip Kraal Beyaz Dolap en ideal çözüm oluyor.

    Gardıroplarınız bahara hazır mı?
    Sıra geldi kışlık kazaklara veda edip yazlık kıyafetler için yer açmaya… Kışlık kıyafetlerinizi saklamak için Crate and Barrel, Branstone, Crockery ya da Rojo gibi cam kapaklı dolapları tercih edenler için dolabın içini düzenli hale getirecek Reijay Küçük Boy Sepeti, Kelby Kapaklı Sepeti, Tyler Kare Sepeti veya Emlyn Oval Sepeti öneriyor. Kışlık kıyafetlerini kapalı dolaplarda saklayacaklar için Atwood, Barnes ve Collette Şifonyerler şık alternatifler olurken, Bowery Bazalı Yatak ise hem yerden tasarruf sağlıyor hem de pratik bir çözüm sunuyor.

    Özel bir işlemle daha dayanıklı bir hale getirilmiş kauçuk astarlı ve çinko gövdeli Ayakkabı Tepsisi de son derece işlevsel ve dekoratif olmasının yanı sıra ayakkabılarınızın bahar bakımı sırasında da en büyük yardımcınız olacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.