DOLAR 32,3146
EURO 35,1067
ALTIN 2292,524
BIST 9054,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bahçe ve balkonlara yaz geldi

    Bahçe ve balkonlara yaz geldi
    06.05.2021
    A+
    A-

    Isınan havaların tüm cazibesiyle bizleri açık havaya davet ettiği bugünlerde, pandemi nedeniyle dışarıda vakit geçirmek pek mümkün olmasa da bahçe ve balkonlar nefes alma, yenilenme ve enerji toplama noktaları olarak imdadımıza yetişiyor. Koleksiyonlarıyla yaşam alanlarına renk katan CaddeYıldız Mobilya, balkon ve bahçe mobilyaları ile şimdi de yazın tüm coşkusunu evlere getiriyor. Lüksü ulaşılabilir kılma hedefi doğrultusunda birbirinden şık ve kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla kullanıcılarla buluşturan CaddeYıldız Mobilya, yaz koleksiyonu ile de yine çok iddialı…

     

    Soğuk havaların, esen rüzgarların ve yağan karın ardından havalar ısınıyor, yaz mevsimi bu yıl da sıcaklığı, kokusu, renkleri ve tüm enerjisiyle varlığını hissettiriyor. Gerek ülkemizde gerekse dünyada hala etkisini sürdüren pandemi koşulları nedeniyle bu güzel dönem çoğunlukla evlerde geçecek olsa da bahçe ve balkonlar neyse ki imdadımıza yetişiyor. Özellikle son dönemlerde balkon ve bahçeler, havaların ısınmasıyla evde yapılan birçok aktivitenin yeni adresi oluyor. Balkon ve bahçe kategorisindeki birbirinden şık ve kaliteli ürünleriyle dikkat çeken CaddeYıldız Mobilya, her zevke uygun mobilya ve aksesuar seçenekleriyle kullanıcılara evin içerisine girmeyi unutacakları, bol oksijenli ve çok keyifli bir yaz mevsimi geçirmeyi vadediyor.

     

    Her zevke hitap eden bahçe mobilyaları

    Yaz koleksiyonundaki ürünleriyle bu yaz büyük küçük her eve girmek, girdiği her ortamıysa güzelleştirmek isteyen CaddeYıldız Mobilya, işlevsel tasarımları ile de ön plana çıkıyor. Katlanabilir bahçe sandalyeleri ile özellikle büyük şehirlerde sıklıkla rastlanan dar balkonlar için kompakt bir kullanım alanı yaratan CaddeYıldız Mobilya, geniş balkon ve bahçeler için hayata geçirdiği konforlu bahçe koltuklarıyla da göz dolduruyor; her zevke ve her ihtiyaca cevap vermeyi başarıyor.

     

    Yazın favori ürünleri CaddeYıldız Mobilya’da

    Keyfine düşkün kullanıcılarını da unutmayan CaddeYıldız Mobilya, onları bu yazın favori ürünlerinden sallanabilir formdaki rattan salıncak modelleri ile buluşturuyor. Bahçeli evlerin ve çardakların olmazsa olmazı olan salıncaklar ise yazın en çok tercih edilen ürünleri arasında yer almaya devam ediyor. Sadece evlere değil otel, kafe ve restoran gibi geniş mekanlar için de dört mevsim kullanılabilen seçenekler sunan CaddeYıldız Mobilya, kademeli ve katlanabilir formlardaki şezlong ürünleriyle rahatlığı her alana taşıyor.

     

    Yüksek kalite, uzun ömürlü kullanım

    CaddeYıldız Mobilya; açık hava şartlarına uygun, soğuk ve sıcak havanın yarattığı olumsuz koşullardan etkilenmeyen UV korumalı ve antistatik özelliğe sahip 2021 yaz koleksiyonu ile uzun ömürlü kullanım vadediyor. Dış mekanlara renk katan CaddeYıldız Mobilya’nın bahçe mobilyalarına www.yildizmobilya. com. tr adresinden ve İstanbul’da yer alan Oasis Cadde içerisindeki CaddeYıldız mağazasından ulaşılabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.