DOLAR 32,4768
EURO 34,947
ALTIN 2435,899
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bahçeden Ailesi sağlıklı ve gurme lezzetlerle yenilendi

    Bahçeden Ailesi sağlıklı ve gurme lezzetlerle yenilendi
    19.10.2020
    A+
    A-

    Peyman’ın sevilen markası Bahçeden, hem yenilendi hem de büyüdü. Aynı bahçenin toprağında özenle yetişen, Peyman uzmanlığı ile üretilen çiğ ve kavrulmuş kuruyemiş ile kuru meyve ürünleri artık Bahçeden markasıyla sevenlerine ulaşacak. Logosundan ambalaj tasarımına tümüyle yenilenen Bahçeden dünyasına, Çiğ Mix ve Ortaya Karışık aileleri de katıldı.

     

    Peyman, çiğ ve kavrulmuş kuruyemiş, kuru meyve ve mix ürünlerini Bahçeden markası altında bir araya getiriyor. Bahçeden’in yeni nesil ambalajlarında ürünün yüksek lif içerdiği, deniz tuzuyla kavrulduğu ve glütensiz olduğu gibi söylemlerin yanı sıra, ürünün içeriğine ve sağlığa faydasına dair bilgiler de yer alıyor. Tazeliği ve hijyeni koruyan özel zipperlı paketlerde sunulan Bahçeden Ailesi, hazırlanan özel mix’lerle de günün her anı, her yerde sağlıklı atıştırmalık arayanların favorisi olacak.

    Bahçeden gelen doğallık, gurmelikten gelen lezzet…

    Yeni Bahçeden dünyası, kavrulmuş kuruyemişin lezzetini ve sosyalliğini, çiğ kuruyemişin sağlıklı ve bireysel dünyasını bir araya getirerek, farklı tüketim ihtiyaçlarına aynı çatı altında yanıt veriyor.

    Aynı toprakta yetişen, doğadan özenle toplanarak sağlıklı üretim proseslerinden geçirilen çiğ   ürünler beyaz ambalajlarda; aynı özelliklere ek olarak deniz tuzu ve özel kavurma teknikleriyle lezzetlendirilen kavrulmuş ürünler ise yeşil ambalajlarıyla raflarda yerini alıyor. Yenilenen ambalajları ve yeni çeşitleriyle aileye katılan Çiğ Mix ve Ortaya Karışık serisi ise çok sevilen mix ürünlere gurme alternatifler sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.