DOLAR 32,591
EURO 34,8196
ALTIN 2497,879
BIST 9446,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ERA Gayrimenkul, KUYAŞ portföyündeki gayrimenkulleri satma hakkını aldı

    ERA Gayrimenkul, KUYAŞ portföyündeki gayrimenkulleri satma hakkını aldı
    08.03.2017
    A+
    A-

    ABD merkezli global gayrimenkul danışmanlık firması ERA Gayrimenkul ve KUYAŞ Gayrimenkul güçlerini birleştirdi. İşbirliğiyle, KUYAŞ’ın gayrimenkullerinin satış hakkını alan ERA Gayrimenkul Türkiye direktörü Ufuk Şevki, alınan bu projelerle gayrimenkul fuarlarına katılarak bir çeşit ’fuar rallisi’ oluşturarak Türkiye’nin tanıtımına katkı sağlayacaklarını söyledi.

    Türkiye’nin en genç global gayrimenkul danışmanlık markası ERA Gayrimenkul Türkiye ve sektörün önde gelen inşaat şirketlerinden biri olan Kuyaş Gayrimenkul anlaşma imzaladı. Yapılan anlaşmaya göre artık Kuyaş’ın portföyünde bulunan gayrimenkulleri ERA da satabilecek.
    Kuyaş Gayrimenkul ise 13 şehir ve 47 farklı lokasyonda bulunan ERA franchise satış ofislerinden satış ofisi gibi yararlanabilecek.
    Konuyla ilgili açıklama yapan ERA Gayrimenkul Türkiye Direktörü Ufuk Şevki, uzun vadede hedeflerinin bu ‘fuar rallisi’ni uluslararası arenaya da taşıyarak Türkiye’nin tanıtımına katkı sağlamak olduğunu dile getirdi.
    ERA Türkiye olarak KUYAŞ gibi marka projelerle anlaşmalar yaparak ERA Türkiye franchise ofislerine hazır portföy ve satabilecekleri ürünler sağlayacaklarını söyleyen Şevki, “2017 yılında ortalama her ay sistemimize yeni bir proje katmayı hedefliyoruz.
    Proje havuzu oluşturacağız…
    Bugün dünyada 3 bin ofisi, 38 binden fazla ofis sahibi ve gayrimenkul danışmanıyla 37 ülkede hizmet veren global bir gayrimenkul markası ERA, Kuyaş Gayrimenkul ile yaptığı anlaşa sayesinde franchise ofislerine portföy desteği sağlayacak.
    ERA franchise ofislerinin bulunduğu bütün şehirlerde KUYAŞ Gayrimenkul’ün projeleri satılabileceği için franchise ofisi yeni açılmış olsa bile yeterli portföye sahip olma fırsatı bulacak.
    ERA, bu sayede marka projelerle anlaşma yaparak franchise ofislerine gelen yatırımcılara metrekare, fiyat ve lokasyon alternatifleri sunacak. Ayrıca marka projeler daha uzak noktalarda tanıtılıp pazarlanabilecek.
    Birbirine rakip olmayan, birbirine alternatif olabilecek farklı fiyat, metrekare ve lokasyonlarda bulunan projelerle bir havuz oluşturmayı planladıklarını açıklayan ERA Gayrimenkul Türkiye Direktörü Ufuk Şevki “Havuzu oluşturarak franchise ofislerimize hazır ve nitelikli portföylerle bölgelerindeki yatırımcılara alternatifler sunabilme fırsatı vermiş olacağız. Ayrıca oluşan bu proje havuzu ile ofislerimiz bölgelerindeki nitelikli lokal projeleri almak ve pazarlamak konusunda daha rahat olacaklar” dedi.
    Sağlanan işbirliğinin her iki tarafa da yüksek fayda sağlayacağını belirten Kuyaş Gayrimenkul A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Zafer Yurtsever de konuyla ilgili şu bilgileri verdi: “Era, marka değeri yüksek bir firma olduğu için onlar bize biz de onlara destek vereceğiz. Era’nın çalışma şevki bizim büyüme hedefimizle birleşiyor. Biz, bu tip işbirliklerine çok önem veriyoruz. Era gibi bir organizasyonun içerisinden gelen sinerji bizi de pozitif yönde etkileyecek. Era, büyük köklü ilişkileri olan ve bizim çalışma prensiplerimize çok uygun bir şirket. Bu işbirliğinin sektöre farklı bir vizyon açacağını ve derinlik kazandıracağını düşünüyorum.
    ERA Gayrimenkul ile Kuyaş Gayrimenkul arasında yapılan anlaşma, Anadolu yakasında inşa edilen gayrimenkullerin satılmasına yönelik yapıldı. Ancak anlaşmamızı Anadolu yakası için başlatsak da bu anlaşmayı Avrupa yakasında bulunan ticari gayrimenkuller için de yapmayı planlıyoruz.”
    Yüzde 100’ü halka açık tek inşaat firması…
    Kapalıçarşı’da yaklaşık 600 yıl önce başlayan kıymetli maden ticaretini çağın koşullarına taşıyarak Basın Ekspres Yolu’nun bir finans merkezi haline gelmesine katkı sağlayan KUYAŞ Gayrimenkul, Türkiye’nin yüzde 100’ü halka açık tek gayrimenkul şirketi olma özelliğini taşıyor. Ticari alanda; Borsa Kule, İstanbul Vizyon Park Plaza, İstanbul Vizyon Park Merkez Plaza, Kuyumcu Kent Atölyeler, Kuyumcu Kent Ofis Plazalar, Wedding World AVM gibi önemli projelere imza atan Kuyaş’ın konut projeleri arasında Palmiye Evleri, Akalın Apartmanı, Hatipoğlu Apartmanı gibi lüks konut projeleri yer alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.