DOLAR 32,5383
EURO 34,9942
ALTIN 2435,212
BIST 9771,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Balkon, bahçe ve verandalarda Karoistanbul estetiği

    Balkon, bahçe ve verandalarda Karoistanbul estetiği
    16.05.2018
    A+
    A-

    Desenli karo çini (karosiman/karomozaik) sanatını baştan yaratan Karoistanbul, özellikle mavi ve beyaz renklerin ağırlıkta olduğu desenleriyle balkon, bahçe ve veranda dekorasyonuna damgasını vuruyor. Yeni konut projelerine yeni bir boyut kazandıran Karoistanbul, özgün ürünleriyle restorasyon projelerinde de fark yaratıyor.

     

    Bir zamanların zarif zanaatlarından çiniciliği yeniden hayata döndüren ve sanatçı dokunuşu ile dünya çapında beğeni kazanan çini karolar üreten Karoistanbul, farklı kültürlerden esinlendiği orijinal tasarımlarıyla estetik açıdan dış mekan dekorasyonuna da benzersiz bir nitelik kazandırıyor.

     

    Birbirinden çarpıcı renk ve desenler

    Mimarların ve restoratörlerin projelerinde yer verdiği Karoistanbul çinileri, yeni konut projelerinin balkonları, villa bahçeleri ve verandaları ile yazlıklarda bahçe zeminlerine çarpıcı bir görsellik kazandırıyor. Çeşitli renklerle bezeli, farklı geometrik formlara ve desenlere sahip olan Karoistanbul çinileri, dış mekanlara damgasını vurmayı başarıyor. Balkon, bahçe, havuz başı ve verandalarda özellikle mavi ve beyaz renklerin ağırlıkta olduğu form ve desenlerden oluşan karo çiniler tercih ediliyor.

     

    Farklı ölçülerde yüzlerce ürün

    Karoistanbul, ideal estetik algıyı sağlamak amacıyla karo çinileri mekanların boyutlarına uygun olarak farklı ölçülerde tasarlıyor. Ölçüler arasında 20x20x1.8 cm, 20x23x1.8 cm, 30x30x2.5 cm, 30x35x2.5 cm, 40x40x3.2 cm, 10x20x1.8 cm, 10x20x1.6 cm, 25x25x2.1 cm gibi farklı boyutlar yer alıyor. Geleneksel motif ve desenlerden modern ve yenilikçi desen ve dokulara kadar yüzlerce farklı ürünü kullanıcıların beğenisine sunan Karoistanbul, 1000‘i aşkın kalıba sahip bulunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.