DOLAR 32,202
EURO 35,0069
ALTIN 2498,743
BIST 10643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bambi ev tekstili ürünlerini genişletiyor

    Bambi ev tekstili ürünlerini genişletiyor
    26.01.2021
    A+
    A-

      Uyku sanatının lideri Bambi Yatak, içinizi ısıtacak yeni battaniyeleriyle yaşam kalitenizi konforla tamamlıyor

    Bambi ev tekstili kategorisinin yeni üyesi battaniyeler, yumuşacık dokularıyla sizi serin havalardan koruyarak, farklı renk seçenekleri ve ebatlarla zevkinize hitap ederek keyfinize keyif katıyor.

    Kaliteli uyku, zinde bir vücut ve daha az stres diyerek yatak sanatında ilkler yaratan Bambi Yatak, ev tekstili ürünleriyle sektördeki iddiasını güçlendiriyor. Son olarak şık tasarımları ve yumuşacık dokularıyla uyku setleri ailesinin yeni üyesi battaniye serisini kullanıcılarla buluşturan Bambi, serin havalarda mutluluğun tadına varmanın yeni formülünü sunuyor.

    Emboss, Sherpa, Scotch battaniyeler, cildi rahatsız etmeyen dokularıyla ister televizyon karşısında, ister yatakta, ister kampta ya da balkonda sıcaklığı arayan herkese huzurla dokunuyor. Yıkanabilir ve düşük ısıda kurutulabilir özellikleriyle kuru temizleme maliyetini de düşüren battaniyeler, tek ve çift kişilik ebat seçenekleriyle çocuklar ya da ebeveynler tarafından rahatlıkla kullanılabiliyor. Sherpa ve Scotch tek kişilikte 150×220, çift kişilikte 220×240 ebatlarıyla üretilirken, Embos battaniye çift kişilik versiyonda 240×240 olarak daha büyük ebatta temin edilebiliyor. Bambi battaniyeler her ortamda sizi serin havalardan koruyarak, farklı renk seçenekleriyle zevkinize hitap ederek keyfinize keyif katıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.