DOLAR 32,3155
EURO 35,1095
ALTIN 2292,713
BIST 9056,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bambi Yatak artık Balkanlarda

    Bambi Yatak artık Balkanlarda
    19.06.2021
    A+
    A-

    Ar-Ge yatırımları ve rasyonel büyüme planı çerçevesinde adım adım hedeflerine ulaşan Bambi Yatak, Balkanlarda mağaza açılışını gerçekleştirdi. Kuzey Makedonya’nın başkenti Üsküp’te yapılan açılışa ülkede görev yapan Türk diplomat ve bürokratlar da katıldı.

    Ege’den dünyaya uzanan bir rota çizen Bambi Yatak’ın, Kuzey Makedonya’nın başkenti Üsküp’teki CapitolMall alışveriş merkezinde bulunan “ArtBeddings” mağazası Kuzey Makedonya temsilciliği oldu. Açılışa başta Bambi Yatak Yönetim Kurulu Üyesi Emre Gökmen olmak üzere TİKA Üsküp Koordinatörü Halim Ömer Söğüt, Makedonya-Türkiye Ticaret Odası (MATTO) Başkanı Aydoğan Ademoski, Türkiye’nin Üsküp Büyükelçiliği Ticaret Başmüşaviri Oğuzhan Berber, TMV Kuzey Makedonya Direktörü Mustafa Dillioğlu katıldı.

    Büyüme hedeflerini adım adım gerçekleştirdiklerini ifade eden Bambi Yatak Yönetim Kurulu Üyesi Emre Gökmen, “Bambi olarak her yıl kalıcı büyümeyi hedefliyoruz. Yeni ürünler geliştirmenin yanı sıra hedef pazarlarımıza ulaşmak için stratejilerimizi belirliyoruz. 2021 yılı için hedef pazarımızı Balkanlar olarak belirtmiştik. Bu büyüme hedefi ile Balkanlarda yeni bir adım atmaktan mutluluk duyuyoruz.” dedi.

    “Yurt dışında büyümeye devam edeceğiz”

    Yurt dışında 100 farklı satış noktasına ulaştıklarını belirten Gökmen, 2021 yılında 20 ülkede 50 farklı satış noktası daha açmayı hedeflediklerini söyledi. Gökmen, “Türk mobilya markaları her geçen yıl uluslararası piyasalarda daha çok tercih ediliyor. Kaliteli ve ihtiyaçlara cevap veren ürünler üretiyoruz. Uyku kalitesinin yüksek olması, her insan için önemli. Bunun içinde müşterilerimizin tercihleri benzer oluyor. Biz de Bambi Yatak olarak Ar-Ge çalışmalarımıza önem veriyoruz ve uyku kalitesini arttıran, hikayesi olan yataklar geliştiriyoruz. Bu strateji ayrıca yeni piyasalara girişimizi kolaylaştıran anahtarımız oluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.