DOLAR 32,5154
EURO 34,7945
ALTIN 2419,963
BIST 9750,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bambi Yatak Paris’te 5. mağazasını açtı

    23.09.2021
    A+
    A-

    Türkiye’de 550, yurt dışında 20 ülkede 216 mağazasıyla hizmet veren Bambi Yatak, Paris’te 5. mağazasını açtı. Yeni mağaza ile Avrupa’daki mağaza sayısını 135’e çıkaran Bambi Yatak, 2021 yıl sonuna kadar yurt dışında 250 mağazaya ulaşmayı hedefliyor. Mağaza yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bambi, önümüzdeki dönemde de Avrupa ve Balkan ülkelerine odaklanmaya devam edecek.  

     

    Global oyuncu olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Türkiye’nin öncü yatak üreticilerinden Bambi Yatak, Paris’te 5. mağazasını açtı. Paris’teki yeni mağaza ile birlikte Bambi, yurt dışı mağaza sayısını 216’ya çıkardı. 2021 yılını yurt dışında 250 mağaza ile kapatmayı hedeflediklerini belirten Bambi Yatak Yönetim Kurulu Üyesi Emre Gökmen, Avrupa ve Balkan ülkelerinde büyümeye devam edeceklerini belirtti.

     

    “Fransa Bambi Yatak için önemli bir pazar”

    Fransa’nın, Bambi Yatak için oldukça önemli bir pazar olduğunu belirten Gökmen, “Bugün Fransa’da 36 mağaza ile hizmet veriyoruz. Yurt dışı satışlarımızın yaklaşık yüzde 18’lik kısmını bu ülkeden sağlıyoruz. Yine aynı şekilde Fransa, satış grafiği ile Avrupa ülkeleri arasında 2. sırada yer alıyor. Fransa’nın gösterdiği ilgi doğrultusunda biz de hizmet kalitemiz, ürünlerimiz ve teknolojilerimizle bu pazardaki konumumuzu daha fazla güçlendirmeye odaklanıyoruz. Ayrıca doğru fırsatları doğru anda değerlendirmek için yakın bölgeleri de inceliyoruz.”

     

    “Mağaza yatırımlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz”

    Paris’in yanı sıra Fransa ve özellikle Avrupa’daki mağaza yatırımlarına hız vereceklerini de sözlerine ekleyen Gökmen, “Bambi Yatak olarak Türkiye’de elde ettiğimiz başarıyı yurt dışında da göstermek için büyük bir çaba sarf ediyoruz. 70 bin metrekarelik üretim tesisimiz ve bin çalışanımız ile onlarca farklı coğrafyadaki kullanıcılar için üretim gerçekleştiriyoruz. Her geçen gün daha fazla ülkede daha fazla kullanıcıya en doğru yatağı ulaştırmak için üretim ve Ar-Ge yatırımlarımızı artırıyoruz ve bu doğrultuda hikayesi olan yataklar üretiyoruz. Hayata geçirdiğimiz yatırımlarla da pandemi gibi zorlu bir döneme rağmen hem yurt içinde hem yurt dışında büyümemizi, mağaza açılışlarımızı sürdürüyoruz. Açtığımız her mağaza yatırımlarımıza olan inancımızı ve cesaretimizi daha da artırıyor.”

     

    “Fransızlar modern ve gri tonlarda yatak modellerini tercih ediyor”

    Farklı ülkelerden insanların bir arada yaşadığı şehirlerin, müşteri deneyimi ve beklentilerini ölçmek için çok iyi bir fırsat olduğunu açıklayan Gökmen, yabancı insanların yatak tercihlerinde de farklılıklar olduğunu belirtti. Gökmen şöyle devam etti: “Ülkemizde son yıllarda tüketiciler yatak satın alırken oldukça bilinçli alışveriş yapıyor. Her ne kadar modern ve özellikli ürünler seçen müşterilerimiz olsa da genel itibarıyla Türk insanı klasik yatak modellerinden vazgeçmiyor. Avrupa’da ve özellikle Fransa’da ise kullanıcılar daha çok modern ve gri tonlarda yatak modellerini tercih ediyor.”

     

    Açılışa iş dünyası ve bürokrasisinin önemli isimleri katıldı

    İş dünyası ve bürokrasisinin önemli isimlerinin katıldığı açılışta; Türkiye Cumhuriyeti Paris Büyükelçisi Ali Onaner, Türkiye Cumhuriyeti Paris Başkonsolosu Serdar Belentepe, Fransa Din Hizmetleri Müşaviri Bayram Demirtaş, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Paris Başkanı İlkan Cengiz ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Avrupa Başkan Yardımcısı İbrahim Kotan yer aldı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.