DOLAR 32,5741
EURO 34,9979
ALTIN 2462,379
BIST 9894,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bambi’den Hülya Avşar ve Serdar Ortaçlı yeni reklam kampanyası

    Bambi’den Hülya Avşar ve Serdar Ortaçlı yeni reklam kampanyası
    23.02.2021
    A+
    A-

    Bambi Yatak, ayarlanabilir yumuşaklık-sertlik moduna sahip yeni yatağı Multisleep’in yeni reklam kampanyası için Hülya Avşar ve Serdar Ortaç ile bir araya geldi.

     

    Comfort Balance Teknolojisi ile tasarlanan Multisleep, kişisel yatak tercihini tek bir yatakta bulmanıza olanak tanıyor. Multisleep, yatağınızın yumuşaklık-sertlik derecesini dilediğiniz zaman, dilediğiniz kadar ayarlama ve değiştirme imkânı ile dünyada ilk ve tek olma özelliği taşıyor. Genç bir çiftin gece uykusunda yaşadığı sorunları ele alarak başlayan reklam filminde Avşar,  3 farklı karakterde izleyici karşısına çıkıyor. Unutulmayan şarkısı Dansöz’ün sözlerini Bambi Yatak için yeniden yorumlayan Serdar Ortaç’ında yer aldığı reklam kampanyasında Avşar, Bambi’nin ayarlanabilir yumuşaklık-sertlik moduna sahip yeni yatağı Multisleep ile gönüllerin de yataklarında bir olduğuna vurgu yapıyor. Yenilikçi ürünleri geliştirmeye devam eden Bambi Yatak, Multisleep ismini verdiği yeni ürünüyle yatak sektöründe insan sağlığı için yapılmış en büyük inovasyona imza atıyor.

     

    Reklam Künyesi

    Reklamveren: Bambi // bambi.com.tr

    Ürün: Bambi Multisleep Yatak

    Reklamveren Yetkilisi: Adem Çetmen, Emre Gökmen

    Reklam Ajansı: Genna İstanbul

    Kreatif Direktör: Nilüfer Gülata

    Kreatif Grup: Gökhan Üstünel, Cüneyt Öztürk, Burak Akıncıoğlu, İhsan Çanakcı, Aykut Taşkın

    Müşteri İlişkileri: İdil Ozman, Sevil Polat, Zeynep Gül

    Yapım Şirketi: Shortcut

    Yapımcı: Çağlar Caner

    Yönetmen: Burak Yıldırım

    Görüntü Yönetmeni: Soykut Turan

    Müzik Düzenleme: Happy Jıngles

    Medya Ajansı: Medıastore

    Mecralar: Tv, Radyo, Internet

    Pr Ajansı: Brandworks İletişim Danışmanlığı

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.