DOLAR 32,5581
EURO 34,9762
ALTIN 2418,431
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bambi’den rahat ve stressiz uyku için Magnasand Therapy yatak

    Bambi’den rahat ve stressiz uyku için Magnasand Therapy yatak
    24.11.2019
    A+
    A-

    Bambi yeni yatağı Magnasand Therapy yatağını satışa sundu… Zihinsel ve fiziksel bir terapi sunan, tedavi edici özelliğe olan yatağın reklamında Hülya Avşar oynuyor.. 

    Magnasand Therapy yatağının içinde, eski insanların yüzyıllardır şifa bulduğu manyetik siyah kum bulunmaktadır. Yapısında 20’ye yakın mineral olduğu tespit edilen bu iyileştirici kum, dünyada çok az bölgede bulunmasına rağmen, Karadeniz’in saklı kalmış sahillerinde keşfedildi…

    Diğer kumlardan farklı olarak bio enerjiyi düzenleyici ve yaşam fonskiyonlarını dengeleyici etkisi bulunan manyetik siyah kum, minerallerin birleşiminden oluşan taneciklerdir. Manyetik dalgaların dokudan geçmesini sağlayarak, gün içinde maruz kaldığınız teknolojik aygıtların kirliliği, şehir hayatının yıpratıcı koşulları gibi sebeplerle artan manyetik düzensizliği uyku sırasında düzenler. Vücuttaki onarım mekanizmalarını hareketlendirmesi sayesinde, bağışıklık sistemine saldıran stres, depresyon gibi ruhsal hastalıklara karşı vücudunuz donanımlı hale gelirken, kan dolaşımı düzensizliklerinin yol açtığı fiziksel rahatsızlıkların onarımına yardımcı olur.

    Manyetik Kum Karışımlı
    Özel Sünger

    Farklı işlemlere tabi tutulan manyetik siyah kum, özel bir teknikle Süngere karıştırılır. Bu sünger Magnasand Therapy yatağının konfor pedinde kullanılarak, vücuttaki stresi azaltmaya yardımcı olan manyetik alan oluşmasını sağlar. Bu sayede konforlu bir uykunun yanında, stresten arınmanıza da yardımcı olur.

    Özel Mekanizmalı Sırt Destek Minderi
    Tek Bir Dokunuşla Konfor Sizinle
    Her temasınızda yumuşak bir etki yaratan özel sünger dokusu ve tek bir dokunuşla isteğinize göre ayarlayabildiğiniz sırt destek mekanizması, uyku haricinde de yatağınızda rahat vakit geçirmenize imkan sağlar.

    Kadife Etkisi
    Hypersoft Sünger
    HyperSoft sünger kuştüyü süngerden daha yumuşak ve yüksek esnekliğe sahip özel bir sünger tipidir. Kolayca beden şeklini almaya yardımcı olmaktadır. Kapitonede kullanılan HyperSoft sünger ile teninize yumuşak bir temas ve kadifemsi bir dokunma hissi amaçlanmıştır.

    Hareket Rahatlığı
    Paket Yay Sistemi
    Yaylar birbirinden bağımsız torbalar içerisinde pakete yerleştirilir. Bu sayede ses yalıtımı sağlanır. Ayrıca Bağımsız hareket eden yaylar vücut basıncının yatağa eşit dağıtılmasına yardımcı olur. Omurga şeklinin doğru pozisyonda kalması konforlu bir uyku sağlar. Eşler uyku esnasında birbirlerinin hareketlerinden daha az etkilenirler.

    Magic Touch System
    Enerjiniz Size Kalsın!
    Bambi’nin geliştirdiği, Yeni Magic Touch System ile hepimizin ortak derdi olan baza çilesi sona eriyor. Bazalar yeni geliştirdiğimiz sistem sayesinde artık tek bir hareket ile kolayca açılıyor, güvenle kullanılıyor ve rahatça kapanıyor.

    Magnasand Therapy Yatak Alana
    Özel kutusunda Magnasand Kolye Hediye
    Magnasand Kolye; ünye sahillerinde bulunan, içinde 20’ye yakın mineral olduğu tespit edilen, vücudun stresten arınmasına yardımcı olan manyetik siyah kumdan; özel işlemlere tabi tutularak, el işçiliği ile üretilmiştir. Magnasand Therapy yatak tek kişilik alıma 1 adet, Magnasand Therapy Yatak çift kişilik alıma 2 adet, Kişiye göre boyunun ayarlanabildiği ip sistemi ve özel tasarım kutusuyla birlikte Hediye.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.