DOLAR 32,4474
EURO 34,7513
ALTIN 2435,804
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bambi’den spora tam destek

    Bambi’den spora tam destek
    31.03.2021
    A+
    A-

    Türkiye yatak pazarının öncülerinden Bambi Yatak, Erkekler Hentbol Süper Lig takımlarından Göztepe’nin ana sponsoru oldu. Gürsel Aksel Stadı’nda gerçekleştirilen sponsorluk lansman toplantısında açıklama yapan Bambi Yatak Marka Yöneticisi Cem Baş, İzmir firması olarak şehrin önemli takımlarından biri olan Göztepe’ye sponsorluk desteği sağladıkları için mutlu olduklarını söyledi.

     

    Yatak sektöründe 50 yıllık tecrübesiyle öne çıkan, ülke ekonomisine önemli katkılar sağlayan Bambi Yatak, spora verdiği önemi bir kez daha sponsorlukla taçlandırdı. Bu kapsamda Bambi Yatak, Göztepe Hentbol Takımı ile ana sponsorluk anlaşması imzaladı. Gürsel Aksel Stadı’nda düzenlenen sponsorluk lansman toplantısına Göztepe kulüp yetkililerin yanı sıra Bambi Yatak yetkilileri de katıldı.

     

    “Desteklerimizin devamı gelecek”

     

    Bambi Yatak Marka Yöneticisi Cem Baş anlaşmadan dolayı mutlu olduklarını belirterek şu ifadeleri kullandı: “Bir İzmir firması olarak İzmir’in güzide kulübü, büyük camiası, koca çınarına destek vermekten dolayı büyük bir mutluluk duyuyoruz. Amatör branşlara destek olmak gerekiyor. Bizi de bu aileye dahil ettikleri için ayrıca teşekkür ediyoruz. İnşallah desteklerimizin devamı gelecek, hep birlikte amatör branşları ve Göztepe’mizi daha iyi yerlere getireceğiz.” diye konuştu.

     

    Toplantıda konuşan Göztepe Başkanvekili Talat Papatya ise, Bambi Yatak’a teşekkürlerini iletti. Papatya, “Biz büyük bir aileyiz. Bambi Yatak’a da ailemize hoş geldin diyoruz, destekleri için teşekkür ediyoruz. Bu yolda bizimle omuz omuza birlikte olmalarından dolayı çok mutluyuz. İnşallah bu birlikteliğimiz uzun yıllar devam eder” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.