DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bana çıkmaz dedi, MetroCity AVM’nin otomobil takihlisi o oldu…

    Bana çıkmaz dedi, MetroCity AVM’nin otomobil takihlisi o oldu…
    06.05.2018
    A+
    A-

    ECE Türkiye tarafından yönetilen, Levent’te iş dünyasının kalbinde yer alan MetroCity Alışveriş Merkezi’nin Mercedes-Benz Kampanyası’nın kazananı belli oldu.

    MetroCity AVM, gelenekselleşen bir araç çekilişi kampanyasını daha geride bıraktı. 100 TL üzerinde alışveriş yapan ziyaretçilerine Mercedes-Benz çekilişine kazanma şansı sunan kampanyada, araç talihlisi belirlendi. Mart ayı içerisinde gerçekleşen çekilişle otomobil kazanan kişi 13 yıldır Türkiye’de yaşayan bir Rus vatandaşı oldu.

    Mercedes ‘döner’den geldi

    MetroCity AVM’yi kızlarına alışveriş yapmak için sık sık tercih ettiğini belirten Oksana Veysoğlu, kendisine otomobil kazandıran ilginç alışveriş deneyimini şu sözlerle anlatıyor: “9 ve 6 yaşlarındaki kızlarım kar görmedikleri için Rusya’ya kar tatiline götürmek istedim. Eşim mesafe uzak olduğu için Kartepe’ye gitmemizi istedi. Biz de kayak alışverişi için MetroCity AVM’yi tercih ettik. Kayak kıyafetleri aldık ve sonrasında ailecek yemek yedik. Tüm harcamalarımızla araç çekilişi kampanyasına katıldık. Şaşırtıcı olan yüksek tutardaki kayak alışverişimize değil; akşam yemeği için yediğimiz dönere Mercedes çıktı” dedi.

    Sürekli kampanyaları ve çekilişleri takip ettiğini belirten Veysoğlu, “Başka alışveriş merkezlerindeki çekilişlere de katıldım. Fakat bugüne kadar çekilişten hiçbir şey kazanmadım. Yabancı uyruklu olduğum için bana çıkmadığını bile düşünmüştüm. MetroCity AVM’den Mercedes’i kazandığımı söylemek için aradıklarında önce inanmadım. Şaka yapıldığını düşündüm. Hemen ‘asıl mı yedek mi’ olduğumu sordum. Asıl kişinin ben olduğumu öğrenince çok heyecanlandım. Şans MetroCity AVM’deki yemeğimizden geldi” dedi.

    MetroCity AVM’yi özellikle büyük metrekareli mağazalar için tercih ettiğini söyleyen şanslı talihli Oksana Veysoğlu, bundan sonra da alışveriş merkezine gelmeye devam edeceğini hatta diğer araç çekilişlerine de katılacağını belirtti.

    MetroCity Alışveriş Merkezi Müdürü Enver Şavkay, “MetroCity olarak ziyaretçilerimizin memnuniyetini arttırmak için çeşitli etkinlikler ve kampanyalar düzenlemeye devam ediyoruz. Son çekilişmizde olduğu gibi bu sefer de çekiliş aracımızı ailece alışveriş için MetroCity’i tercih eden bir kadın ziyaretçimiz kazandı. Kendisine aracımızı teslim ettik. Yeni kampanyalardan yararlanmak için İstanbulluları MetroCity’e davet ediyoruz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.