DOLAR 32,3235
EURO 35,1285
ALTIN 2303,397
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Banyo tasarımı için gerekli tüm ürünler Roca Inspira’da bir araya geliyor

    Banyo tasarımı için gerekli tüm ürünler Roca Inspira’da bir araya geliyor
    10.12.2022
    A+
    A-

     Şık ve modern dokunuşlarla zarif banyo tasarımlarına imkan tanıyan Roca’nın Inspira Koleksiyonu, kullanıcılara tasarımı ve fonksiyonelliği bir arada sunuyor. Vitrifiyeden banyo mobilyasına kadar tüm ihtiyaçlara yanıt verebilecek ürünlerden oluşan koleksiyon, her boyuttaki banyoya uyumlu lavabo, klozet ve mobilya modelleriyle banyolarda fark yaratıyor. Dayanıklı, ergonomik ve fonksiyonel yapısıyla Inspira, farklı zevklere hitap edebilecek çözümler sunuyor.

     

    Her zevke ve her türlü banyo alanına hitap eden tasarımlardan oluşan Inspira Koleksiyonu lavabo, klozet ve mobilya modelleriyle banyo tasarımı konusunda ihtiyaç duyulan tüm ürünleri bir araya getiriyor. Yuvarlak, oval ve kare olmak üzere üç farklı tasarım çizgisine sahip olan lavabolarıyla koleksiyon, tüm banyolara uyum sağlayan ürünleriyle öne çıkıyor.

    Küçük banyolardan geniş mekanlara kadar her alana uyum sağlıyor

    Roca, Inspira Koleksiyonunda yeni teknolojileri tasarımlarına entegre ederken, fonksiyonel modelleriyle ihtiyaca yönelik banyolar oluşturmaya imkan sağlıyor. 600, 800 ve 1.000 milimetre olmak üzere üç farklı ölçüye sahip banyo mobilyaları; küçük banyolardan geniş alanlara kadar her mekana uyumlanıyor. 600 milimetrelik lavabo modelleri, misafir banyoları veya dar alanlar için estetik ve işlevsel sonuçlar elde etmeyi mümkün kılıyor. Kompakt tasarıma sahip klozetler ise duvara monte modelleri ile alandan tasarruf etmeyi sağlıyor. Koleksiyonda yavaş kapanan çekmeceler, iç aydınlatmalar, cam raflar ve boy aynasına sahip dolaplar; parlak beyaz, şehir meşesi ve şehir meşesi/füme renkli ayna dolabı seçenekleriyle sunuluyor. Fark yaratan özellikleriyle Inspira; özgün, estetik ve işlevsel banyo tasarımlarına imkan tanıyor.

    Üretiminde özel malzemeler öne çıkıyor: Hijyen ve dayanıklılık bir arada

    Banyolarda ihtiyaç duyulabilecek her ürünün en iyi malzemelerle, en ince detaylar düşünülerek tasarlandığı koleksiyonda Roca’nın vitrifiye alanında standartları yükselten Fineceramic® malzemesi öne çıkıyor. Roca, banyolar için en önemli konulardan olan hijyen ve temizlikte de kullanıcılarının hayatını kolaylaştıran çözümler sunuyor. Inspira Koleksiyonundaki ürünlerin klozet kapaklarında kullanılan ve anti bakteriyel bir malzeme olan Supralit®, yüzeyde oluşabilecek mikropları ve bakterileri ortadan kaldırarak üst düzey hijyene imkan sağlıyor. Inspira Koleksiyonunun bir parçası olan Inspira In-Wash® klozet ise teknoloji ile hijyeni birleştiren özel ürünlerden.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.