DOLAR 32,5571
EURO 34,9784
ALTIN 2425,637
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Banyo ve mutfaklarda ergonominin gücü

    Banyo ve mutfaklarda ergonominin gücü
    26.02.2021
    A+
    A-

    Ergonomik yapı ve minimum alan kullanımı göz önünde bulundurularak kullanıcının konforu için tasarlanan E.C.A. Dalia Serisi, 20 yıllık garantiyle beğeniye sunuluyor. Zarif bir çizgiye sahip Dalia Serisi’nin farklı özelliklerdeki lavabo ve eviye armatürleri, banyo ile mutfaklarda önemli ölçüde su tasarrufu sağlıyor.

     

    Çevre ve gelecek hassasiyeti doğrultusunda geliştirdiği teknolojileri sektöre kazandıran E.C.A, Dalia Serisi ile kullanıcılara geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Farklı alışkanlıklara sahip tüketicilere hitap eden seride, tüm E.C.A serilerinde olduğu gibi su tasarrufu sağlayan özellikler ön plana çıkıyor. Yapılan tasarruf, ekonomik faydayı beraberinde getirirken doğal kaynakların korunmasına da yardımcı oluyor.

     

    E.C.A. Dalia Serisi geniş ürün yelpazesi sunuyor

    E.C.A. Dalia Serisi ürün gamında yer alan ve değişik zevklere hitap etmek için hazırlanan lavabo ve eviye armatürleri, keyifli bir duş deneyimi sunan banyo ile duş armatürleri ve modüler ankastre ürünler, kullanıcılara farklı çözümler sağlıyor. Dalia Serisi içerisinde iki farklı tasarımda akış yönü ve açısı değiştirilebilen mafsala sahip eviye armatürü olmak üzere dört farklı eviye armatürü, dört ayrı boyut ve özellikte lavabo armatürü, bir adet banyo armatürü ve bir adet duş armatürü bulunuyor. Ayrıca farklı rozet alternatifleriyle kullanım ve tasarım anlamında çeşitli seçenekleri olan ankastre ürünleri de Dalia Serisi’nin ürün yelpazesinde yer alıyor.

    Dört ayrı tasarım konseptiyle evlerin yanı sıra kafe, restoran ve iş yerlerinde de rahat şekilde kullanılan E.C.A Dalia lavabo armatürlerinin içerisinde sabit kullanıma uygun E.C.A. Dalia lavabo armatürü, 360 derece döner çıkış uçlu E.C.A Dalia kuğu borulu lavabo armatürü, tercihlere göre farklı boylarda tasarlanan E.C.A Dalia orta boy ve yüksek tip lavabo armatürü bulunuyor.

     

    Hijyenin ön planda olduğu alanlarda kullanım rahatlığı

    E.C.A. Dalia eviye armatürleri ise kullanım özgürlüğünü kısıtlamayan ve şıklığıyla göz dolduran dört farklı tasarımı ile kullanıcıların hizmetine sunuluyor. Yuvarlak ve köşeli hatlara sahip alternatifleri, akış yönü ve açısı ayarlanabilir mafsallı seçenekleriyle E.C.A. Dalia eviye armatürleri; restoran, kafe, catering ile fabrika mutfakları gibi temponun hiç düşmediği ve hijyen faktörünün her zaman ilk planda tutulduğu alanlarda rahatlığı beraberinde getiriyor.

     

    E.C.A. Dalia banyo ve duş armatürlerinin minimal tasarımı sayesinde duşlar daha keyifli bir hal alıyor. Farklı rozetleriyle kullanıcıya geniş bir seçenek olanağı veren E.C.A. Dalia ankastre lavabo, banyo ve duş armatürleri; ev, otel, spor salonu ve spa merkezleri gibi birçok geniş kullanım alanına hitap ediyor.

    E.C.A; şık tasarım, ekonomik fiyatlandırma politikası ve su tasarrufu özelliklerini bir arada buluşturan Daila Serisi’nde 20 yıl garanti sunarak müşterileriyle yıllarca beraber olmayı hedefliyor. Daila Serisi, tüm E.C.A. satış noktalarından temin edilebiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.