DOLAR 32,3752
EURO 35,0593
ALTIN 2326,882
BIST 9117,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Banyo yıkanma alanlarında sonbahar havası

    Banyo yıkanma alanlarında sonbahar havası
    19.09.2018
    A+
    A-

    20 yılı aşkın tecrübesiyle banyo yıkanma alanlarının öncü markası Artemis, sonbahar mevsiminde de tasarımlarıyla öne çıkıyor. Tamamı Türk tasarımcıları tarafından geliştirilen Artemis ürünleri, bu sonbahar banyolarda şıklık rüzgarı estiriyor

    Banyo yıkanma alanlarının lider markası Artemis, tamamen Türk mühendis ve tasarımcıları tarafından geliştirilen ürünleriyle banyolara yeni bir soluk getiriyor. Artemis’in şık tasarımlarında banyolara da sonbahar havası hissediliyor.

    Artemis Genel Müdürü Ahmet Kaan Koçulu, Artemis’in geniş ürün gamıyla sonbaharda da banyolara şıklığı taşımaya devam edeceklerini belirtiyor. Koçulu, “Dünya standartlarındaki kalitemiz ve sürekli geliştirdiğimiz ürün çeşitliliğimizle, Türkiye’nin önde gelen birçok projesinin tercihi olmaya ve hem sektör paydaşlarımız hem de müşterilerimizde Artemis tecrübesini paylaşmaya devam ediyoruz. Sonbahar mevsiminin sıcaklığını barındıran tasarım ve uygulamalarımızda da bizim için “Mutlu Müşteri” en önemli öncelik. 20 yılı aşan tecrübemizin ışığında, kendimizi daima kaliteyi koruyarak geliştirmeyi ilke edindik. Yüksek kalite ürünlerimizle sektörü geliştirmeye ve müşterilerimizin hayatına mutluluk katmaya devam edeceğiz” diyor.

    Türk mühendis ve tasarımcılarla gelen fark

    Tasarım, AR-GE ve ÜR-GE süreçlerini tamamen Türk mühendis ve tasarımcılarla yürüten Artemis, son teknoloji malzemeleri ürünlerinde kullanarak sektörde fark yaratıyor. Her zaman Türk mühendis ve tasarımcılarla çalışan Artemis, ürün satışı sonrasını da etkin şekilde takip eden ve yüksek müşteri memnuniyeti sağlayan kendine ait bir teknik servis hizmet ağına sahip. Ürünlerini kendi hizmet ekibiyle monte eden Artemis, arızaların giderilmesinde, onarım ve bakım süreçlerinde de yine sadece kendi ekibiyle çalışıyor.

    Artemis:

    Üretim ve hizmet faaliyetlerini, 1997’den bu yana Gebze Organize Sanayi Bölgesi’ndeki 10 bin metrekarelik fabrikasında sürdüren Artemis, tüm Türkiye’ye ve 18 ülkeye yayılmış teknik servis ağı sayesinde, yüksek müşteri memnuniyeti performansına sahip. Sektörde banyo yıkanma alanlarında öncü konumda olan şirket, tüm ürün gamını tek çatı altında üretiyor. Yerli sermayeyle kurulan ve AR-GE & ÜR-GE süreçlerini ve ürün tasarımlarını Türk sektör profesyonelleriyle yürüten Artemis, ürünlerini Avrupa, Ortadoğu, Afrika ve Ön Asya’da 33 ülkeye ihraç ediyor.


    Ürünler hakkında

    • Solid Lavabo
    • Küvet
    • Duş Kabini
    • Duş Teknesi

    Tasarımda Minimal, Özgürlük!

    Solid Lavabolar; klasik ve modern tarzıyla yıkanma alanlarına farklılık katarken, şık, enerjik ve minimal tasarımlarla banyoları evin en şık bölümlerinden birine dönüştürüyor.

    Canlı renkler ile bütünleşen, farklı formlardan tasarlanabilen Solid Lavabolar, geçirgenlik ve saydam yapısıyla banyoların aydınlık ve pozitif mekanlar yaratıyor.Banyolarda tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken Solid Lavabolar, anti-bakteriyel özelliği ile tüketicilerinin beklenti ve isteklerini karşılamayı hedefliyor.

    Banyolar artık daha keyifli…

    Artemis Küvetleri, banyolarda geçen zamanı daha keyifli kılmak için farklı zevk ve ihtiyaçlara hitap eden yeni formlarla göze çarpıyor. Hareketli formlar ve yenilikçi detaylarıyla banyolar yaşam alanı haline geliyor. Bağımsız küvetlerle banyolarda ferah, geniş bir alan elde edilirken, yapısal niteliği ile uzun süre konforlu bir kullanım sunuyor.

    Güven içeren, Tasarım Ürünleri!

    İnovasyonun öncüsü olan Artemis Duş Kabinleri, banyo yıkanma alanlarına uygun mekan çözümlerine pratik modülasyon, işlevsellik ve maksimum güven sunuyor. Güvenli bir ürün, tasarım yolculuğunda genç nesile hitap ederek; geleneksel çizgilerin modern tasarımlar ile birleşmesiyle banyoların gözdesi oluyor!

    Banyo yıkanma alanlarında akıllı hijyen özelliği ve tasarımındaki farklılığını öne sürüyor. Bakteri üretmeyen ve kolay temizlenen işlevsel ürünler, yapısının Solid olmasıyla ısıyla şekil alırken, canlı renklere sahip olmasıyla banyolarda yepyeni bir algı oluşturuyor.Modern çizgilerini, lacivert ve siyahın yanı sıra turuncu gibi sıcak renklerle de birleştirerek, görünüm ve deneyim çeşitliliği sağlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.