DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Banyoda akıllı seçim: Roca In-Wash Akıllı Klozet

    Banyoda akıllı seçim: Roca In-Wash Akıllı Klozet
    23.09.2020
    A+
    A-

    Akıllı şehirler, sürücüye bile ihtiyaç duymayan elektrikli arabalar, adımlarımızı sayan saatler ve ofisimizin yerini alan cep telefonları… Banyo alanları için tasarladığı ve ürettiği yenilikçi ürünleriyle dünyanın önde gelen markalarından Roca, akıllı nesneler çağında teknoloji ile avangart tasarımı benzersiz bir hijyen ve temizlik deneyiminde buluşturuyor. In-Wash® Inspira Akıllı Klozet, kullanıcıları eski alışkanlıklarını unutturacak, nihai hijyen deneyimine davet ediyor.

     

    Roca’nın her yönden temizlik işlevine sahip yeni entegre klozeti, tam bir hijyen  ve konfor deneyimi sunmak için tasarlandı. Kişisel temizlik ve sağlık rutininde yeni bir dönemi başlatacak Roca In-Wash® Akıllı Klozet, uzaktan kumandası ile konforlu ve kişiselleştirilebilir bir kullanım sunuyor. Duvara asılı veya zemine monte edilen çeşitleri ile her banyo alanına uyan zarif tasarımıyla dikkat çeken In-Wash® Inspira, banyolarında akıllı seçimler yapmak isteyenlerin yeni tercihi olacak.

     

    Tamamen hijyenik

    Roca In-Wash® Inspira, vücudunuzun her köşesini temizleyen ve maksimum hijyen sağlayan entegre bir başlığa sahip. Geri çekilebilen başlık, kendisine ulaşan suyu filtreleme işleminden geçirerek ve her kullanımdan önce ve sonra kendi kendini temizleyerek ekstra hijyen sağlıyor.

     

    Konforda yeni bir dönem başlıyor

    Roca In-Wash® Inspira, rahatlık ve güvenlik sağlamak amacıyla sunduğu olağanüstü performansla da öne çıkıyor. Akıllı Klozet’in fark yaratan özellikleri arasında; kullanılmadığında aktivasyonunu engelleyen sensörü ve banyonun ışığını açmak zorunda kalmadan sizi klozete yönlendiren gece LED ışığı dikkat çekiyor.

     

    Kişiselleştirilmiş deneyim

    In-Wash® Inspira ile istediğiniz yönde temizliği seçebilir, suyun hem yönünü hem de sıcaklığını düzenleyebilirsiniz. Hassas temizlikte en üst düzeyde konfor sağlayan In-Wash® Inspira, kişiselleştirilmiş özellikleri ile size özel bakım sunacak.

     

    Kullanım kolaylığı

    In-Wash® Inspira’nın teknik özelliklerinin yanı sıra son derece kolay kullanıma sahip. Her tür kullanıcı için temizleme ve kurutma işlevlerini etkinleştirmek ve ayarlamak için basit ve sezgisel çalışan bir uzaktan kumandası olan In-Wash® Inspira Akıllı Klozet uzaktan kumandayı kullanmak zorunda kalmadan temel işlevleri kontrol etmenizi sağlayan bir de yan panel içeriyor.

     

    Multiclean® çözümü ile kapağınızı siz seçin

    Hızlı ve basit bir kurulumla Akıllı Klozet’inizi tam bir hijyen deneyimine dönüştürün. Klozeti değiştirmek zorunda kalmadan suyla temizliğin keyfini çıkarmak isteyenlere Roca’nın sunduğu bir çözüm olan Multiclean® özellikli kapaklar, yuvarlak, yumuşak ve kare olmak üzere 3 formu ile banyo koleksiyonlarınıza da uyum sağlayacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.