DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Banyolar sadelik, şıklık ve işlevsellik ile buluşuyor

    Banyolar sadelik, şıklık ve işlevsellik ile buluşuyor
    18.05.2021
    A+
    A-

    Tasarladığı ve ürettiği yenilikçi ürünleriyle dünyanın önde gelen markalarından Roca, Infinity koleksiyonu ile banyo alanlarına yeni bir soluk getiriyor. Konfor açısından mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunmak için biçim ve işlevselliği bir araya getiren ve “En İyi Tasarım” ödülünün sahibi olan koleksiyon; tezgâh üstü lavaboların günlük rutin içinde kullanımını idealleştirmeyi ve kullanıcı konforunu artırmayı amaçlıyor.

    Banyo alanları için geliştirdiği inovatif ürünlerini dünyaya sunan Roca, Infinity koleksiyonu ile yaşam alanlarını estetik, konfor ve kalite ile buluşturuyor.

    Tasarım ve inovasyonda dünya referansı olan prestijli tasarım ödülü Red Dot Awards’ta toplam 6.500 katılımcı arasından “en iyi tasarım” olarak seçilen Infinity koleksiyonu, Mimar Fernanda Marques’in multi disiplinler yaklaşımı ile sade, çağdaş ve entegre bir tasarım anlayışının sonucu olarak kullanıcıların hizmetine sunuldu.

    En iyi deneyimi sunmak için tasarlandı

    Tezgâh üstü lavabolara hafiflik, gelişmişlik ve çok yönlülük sağlamak için ultra ince ve geleneksel olanlardan çok daha hafif parçalar tasarlamaya izin veren ve özel Roca Fineceramic® teknolojisi kullanılarak hazırlanan Infinity Koleksiyonu, konfor açısından mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunmak için biçim ve işlevselliği bir araya getiriyor.

    Geniş bir lavabo, kullanılacak aksesuar ve kişisel eşyaları yerleştirmek için geniş bir alan, incelikli bir teknoloji, form ve malzeme dengesini kusursuz bir şekilde yansıtan koleksiyon, tezgâh üstü lavaboların günlük rutin içinde kullanımını idealleştirmek ve minimalizm ile işlevsellik arasındaki dengeyi sağlayarak kullanıcı konforunu artırmayı amaçlıyor.

    Banyo alanlarına zarif bir dokunuş…

    80 cm lavabonun düz hatlarına daha fazla hafiflik, sofistike bir görünüm ve çok yönlülük kazandırmak için maksimum incelikte ve standartlardan yüzde 30 daha hafif parçaları bir araya getiren Fineceramic® teknolojisini kullanan koleksiyon, 60- 80 ve 110 cm’lik 3  modeli ve 7 farklı rengi ile her tür banyo alanına uygun. Infinity koleksiyonu hassas ve kadifemsi yüzeye sahip mat beyaz rengiyle dikkat çekiyor ve banyolara zarif bir dokunuş katıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.