DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2492,06
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Banyolarda huzur ve dinginlik arayanların tercihi Dekton Helena

    Banyolarda huzur ve dinginlik arayanların tercihi Dekton Helena
    20.11.2021
    A+
    A-

    Cosentino’nun ultra kompakt yüzeyi Dekton’un Stonika Xgloss koleksiyonunda yer alan Helena, huzur ve dingilik veren renklerle banyolarda SPA etkisi oluşturuyor.

     

    Yenilikçi mimari yüzeylerin dünya lideri Cosentino’nun ultra kompakt yüzeyi Dekton’un Stonika Xgloss Collection’unda yer alan Helena, banyolarda SPA etkisi oluşturuyor.

    Beyaz ve gri tonlarda yarı saydam görünüşe sahip, oniks taşından ilham alınarak tasarlanan Helena, hayal edilen banyoları gerçeğe çeviriyor.

     

    Parlaklığını kullanıcılara yansıtıyor

    Çatlak efekti verilmiş detaylarıyla beyaz ve grinin eşsiz tonlarını alanlara yansıtan Helena, zarif görüntüsünün yanında huzur ve dinginlik sağlıyor. Banyoların atmosferini yeniden şekillendiren yüzey, parlaklığını kullanıcılarına da yansıtıyor.

     

    Duruluk ve sadeliği sevenler için

    Banyolarında duruluğu ve sadeliği sevenler için tasarlanan Helena, yeni tasarımların yaratılmasına imkan tanıyor. Dekton Helena, banyolarda zeminlerden duvarlara kadar her alanda rahat bir kullanım sunuyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.