DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Banyolarda pratik ve hızlı renovasyon dönemi

    Banyolarda pratik ve hızlı renovasyon dönemi
    29.09.2020
    A+
    A-

    İster genel kullanım alanlarında ister kişisel mekanlarda bir gömme rezervuarın bulunduğu her banyoda bir kumanda kapağına mutlaka ihtiyaç duyuluyor.  Gömme rezervuarlarıyla tanınan İsviçreli sıhhi tesisat devi Geberit, klasikleşen kumanda kapağı serisi Twinline ile kullanıcıların yenilik ihtiyaçlarına üst düzey performansla çözüm üretiyor. Twinline kumanda kapağı olup küçük bir dokunuşla banyolarına modern bir hava katmak isteyen kullanıcılar,  değişimi hızlı ve pratik bir biçimde Twinline 30 ile sağlayabiliyor. Twinline 30, beyaz, mat krom ve parlak kromdan oluşan modern renk seçenekleri, pratik kullanımı, kolay montajı ve yenilenen zarif tasarımı ile en iyiler arasındaki yerini alıyor.

    Modernleşen kişisel banyolar ile genel mekan tuvaletleri için yeniden tasarlanan ve göz alıcı bir tasarım diline sahip olan Twinline 30, bir Geberit klasiği olarak kullanıcısına en iyi performansı sunuyor. Serinin bir alt modeli Geberit Twinline ile hızlı ve pratik bir şekilde değişim imkanı sunan Twinline 30, kaplama detayları, pratik kullanımı, kolay montajı ve yenilenen zarif tasarımı ile en iyiler arasındaki yerini alıyor.

    Geberit teknolojisi ile renovasyon zamanı

    Zarif çizgileri Geberit teknolojisiyle birleştiren Twinline 30, yüksek kalitedeki malzemenin birinci sınıf işçilik ve modern şıklıkla birleştiği noktada duruyor. Geberit’in ister kişisel ister genel mekanlar olsun her banyoya uyarlanabilecek şekilde ürettiği Twinline 30 kumanda kapağı;  yeniden tasarlanan çizgileri ve pratik kullanımıyla estetik kaygılar taşırken kullanım kolaylığı da arayan tüm kullanıcılara ideal bir çözüm oluyor. Geberit Twinline 30, ABS plastikten üretilmiş olup beyaz, mat krom ve parlak krom renk seçenekleriyle tercih edilebiliyor. Çift kademeli deşarj/yıkama sistemiyle tasarruf sağlayarak su kaynaklarını korumaya alan Twinline 30, çevre dostu bir profil çiziyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.