DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Banyonun rengi değişti

    Banyonun rengi değişti
    05.01.2022
    A+
    A-

     

    VitrA’nın tasarımcı Terri Pecora işbirliğiyle geliştirdiği banyo koleksiyonu Plural, mat tonlardaki kil beji, yosun yeşili ve terra rosa renk alternatifleriyle zenginleştirildi. Geleneksel banyo düzenini yeniden yorumlayan VitrA Plural, alternatif renk paletiyle de banyo mekanını dönüştürüyor.

    50’lerin ikonik görüntülerinden esinlenen klasik bir atmosfer sunan VitrA Plural’da, genellikle banyoda görülmeyen nötr bir renk paleti ve ahşap bitişlere sahip ürünler kullanılıyor. Böylece evin sıcaklığı ve evde olmanın yarattığı iyi duygular banyoya taşınıyor. Banyodaki beyaz hakimiyeti, yerini kil beji, vizon ve siyah gibi renklerle bırakıyor. Mat tonlardaki renk paleti artık bej, yosun ve terra rosa ile çeşitlendiriliyor. Birbirleriyle uyumlu renkler, koleksiyonun zarif seramiklerinde buluşuyor.

    Good Design, The Designer Award ve Wallpaper’dan ödül alan VitrA Plural, Amerikan cevizi tezgahlarla ahşabın sıcaklık ve zarafetini banyolara taşıyor. Estetik görünümü tamamlayan metal ayaklar, ahşabın yanı sıra farklı renklerdeki seramik tezgahlarla da kombinlenebiliyor. Koleksiyon, yenilikçi sifon çözümleriyle, lavaboları duvara dayalı olmaktan kurtarıyor, banyonun herhangi bir yerine, istenen açıyla yerleştirilmesine olanak tanıyor. Koleksiyonun farklı derinlikteki çanak, monoblok ve etajerli lavabo kombinleri, banyoda etkileşimi artırıyor. Koleksiyondaki aynalar ise hareket edebilir yapısıyla esnekliği ve paylaşımı destekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.