DOLAR 32,4836
EURO 34,7542
ALTIN 2439,992
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Banyonuza farklı bir yorum katın

    Banyonuza farklı bir yorum katın
    12.01.2021
    A+
    A-

    Cosentino’nun ultra kompakt yüzey markası Dekton, eşsiz renkleriyle modern tasarımlara hayat veriyor. Siyah ve gri tonlarının enstantaneleriyle şekillenen Eter, banyolara farklı bir ruh ve yorum katıyor.

     

    Cosentino’nun ultra kompakt yüzeyi Dekton, siyah ve gri tonlarıyla yakaladığı benzersiz uyumu Eter ile girdiği alanlara yansıtıyor. Renklerin geçişiyle yaratılan ritim, arka planda verilen incelikli kontrastla banyolarda, farklı yorum ve modern tasarımlara ilham oluyor.

     

    Sade ve modern tasarımları sevenlerin gözdesi

    Dekton Natural Collection serisinde yer alan ve ilhamını doğanın benzersiz cazibesinden alan Eter, mat yapısıyla banyolara sıcak bir dokunuş veriyor. Sade ve modern tasarımaları tercih edenlerin gözdesi olacak Eter, banyoların havasını derinden değiştiriyor.

     

    Modern tınılarıyla modası geçmeyecek ikonik banyolara ruh katıyor

    Sahip olduğu modern havayla hem iç hem de dış mekanlar için yepyeni bir alternatif sunan Eter, farklı tarzlarda banyoların yaratılmasına öncülük ediyor. Siyah ve grinin belirsiz geçişleriyle yüzeylere estetik çizgiler katan yüzey, gösterişli ama bir o kadar da modern tınılarıyla modası geçmeyecek ikonik banyolara ruh katıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.