DOLAR 32,4643
EURO 34,7698
ALTIN 2478,984
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Banyonuzu yeniden tasarlayın

    Banyonuzu yeniden tasarlayın
    22.09.2021
    A+
    A-

    Yenilikçi mimari yüzeylerin dünya lideri Cosentino, banyolara yeni bir bakış açısı getiriyor. Dekton’un geniş plaka boyutları sayesinde daha az parçayla daha geniş alanlar kaplanabiliyor.

     

    Cosentino’nun ultra kompakt yüzeyi Dekton ile banyolar yeniden şekilleniyor. Klasik veya modern birçok farklı tarz seçenekleriyle kalite, dayanıklılık ve hijyen gereksinimlerini karşılayan malzemelerle üretilen Cosentino’nun ultra kompakt yüzeyi Dekton banyolara alışılmışın dışında bir yorum katıyor. Çarpıcı tasarıma sahip ürünleriyle dikkat çeken Dekton, uygulamaya ve yaratılmak istenen etkiye bağlı olarak, farklı kalınlıklardaki ürünleriyle banyolara akıllardaki tasarımları hayata geçirme olanağı sunuyor.

     

    Banyo zemini ve duvarları için Dekton

    Daha az parçayla daha geniş alanların kaplanmasını sağlayan Dekton, azalan ek yeri sayısıyla banyoları daha hijyenik ve akıcı bir tasarıma kavuşturuyor. Dekton’un 4 ve 8 mm kalınlıklardaki ürünleri; maliyette düşüş, montaj ve taşımada kolaylık sağlarken, ister dikey ister yatay kullanımıyla banyoların hem zemin hem de duvarlarında farklı renk seçenekleriyle hayal edilen tasarımları gerçeğe dönüştürüyor.

     

    320×144 cm boyutlarındaki Dekton plakaların 8 mm kalınlığında olanları banyo zeminleri için tercih edilirken duvarlar için 4 mm kalınlığındaki plakalar istenilen ölçülerde ebatlanarak kullanılabiliyor.

     

    Uzun yıllar kusursuz kullanım ayrıcalığı

    Gözeneksiz yapıları sayesinde sıvı geçirmeyen Dekton yüzeyler, UV ışınlarına, çizilmelere, lekelere, suya ve ani ısı şoklarına karşı gösterdiği üstün direnç ile kusursuz bir kullanım sunuyor. Dayanıklılığı ve kolay bakımıyla ilk günkü canlılığını kaybetmiyor.

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.