DOLAR 32,3719
EURO 34,7783
ALTIN 2412,414
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Barbekü sevdalısı babalara ‘’En Baba’’ hediye

    Barbekü sevdalısı babalara ‘’En Baba’’ hediye
    05.06.2018
    A+
    A-

    Açık hava mekanlarına prestij ve keyif katan L’unica, dünyaca ünlü Big Green Egg, Morso ve Weber bahçe barbekülerini müdavimleriyle buluşturuyor. Babalar Günü’nde barbekü sevdalısı babalara verilecek en güzel hediye alternatifleri arasında yer alan bu ürünler fırın olarak da kullanılabiliyor. Bahçeler, balkonlar, teraslar gibi dış mekanlara şıklık katan Big Green Egg, Morso ve Weber, aynı zamanda şömine vazifesi görerek serin gecelerde sıcacık uzun sohbetlere imkan tanıyor.

    Fonksiyonelliğin ve kalitenin ön planda tutulduğu tasarımlarını konfor ve estetikle buluşturan L’unica, dünyaca ünlü bahçe barbeküleri ile Babalar Günü’nde barbekü ustası babaların gönlünü fethetmeye hazırlanıyor. L’unica bünyesinde satışa sunulan Big Green Egg, Morso ve Weber bahçe barbeküleri; bahçe, balkon ve teraslarda ailesine ve sevdiklerine leziz ve sağlıklı tatlar sunmaktan keyif alan babalar için iddialı hediye alternatifleri arasında yer alıyor. Barbekü özelliğinin yanı sıra aynı zamanda fırın olarak da kullanılabilen dekoratif bahçe barbeküleri, sıcaklığı sayesinde serin bahar ve yaz akşamlarında şömine görevi de görüyor.

    Barbekünün kralı babalara Big Green Egg

    Eski bir Uzakdoğu seramik pişiricisinden ilham alınarak tasarlanan Big Green Egg; mini, small, medium, large ve X-large olmak üzere 5 farklı boydaseçenek sunuyor. Dekoratif, özel ve benzersiz bir tasarıma sahip olan Big Green Egg, ister bir füme ya da grill cihazı gibi ister fırın gibi kullanılarak babalar için hızlı ve leziz yemekler hazırlamayı pratik hale getiriyor. Yüzlerce aksesuar ve yardımcı ürünü de bulunan Big Green Egg, babaların işini kolaylaştırıyor. İlave ateşlendiriciye gerek kalmadan 10 dakika içinde pişirmeye hazır olan Big Green Egg, kalın seramik duvarlarıyla ısıyı hapsederek uzun süre muhafaza ediyor ve serin akşamlarda ortamı da ısıtıyor. Kapalı pişirme özelliği sayesinde tutuşma ve parlama yapmadığı için sürekli yanında durmaya ve kontrol etmeye gerek kalmıyor. Ayrıca dış yüzeyi iç yüzeyine göre daha soğuk olduğundan çocuklar için de güvenli olan Big Green Egg, su geçirmeyen seramik yüzeyi sayesinde paslanmıyor, yağmurlu havalar ve dondurucu soğuklarda bile bahçelerin vazgeçilmezi oluyor. Eksi 18 derece ile 982 derece arasında çok yüksek ısılarda çalışan bu ürüne, pişirme esnasında kömür ilave etmeye gerek kalmıyor ve yanmayan kömür tekrar kullanılabiliyor.

    Odun ateşinin sıcaklığını dış mekanlara taşıyan Morso’dan babalara özel Forno

    Odun ateşinin sıcaklığını İskandinav tasarımının kalitesiyle harmanlayan ve dış mekanlara taşıyan Morso, 160 yıldan fazla zamandır Danimarka’da döküm demir ve odun sobası üretiyor. Morso’nun ürün yelpazesinde yer alan Morso Living Serisi‘nin gözde ürünlerinden ödüllü tasarımcı Klaus Rath tasarımı Forno ile babalar, ateşin sıcaklığı veranda üzerinde yayılırken sağlıklı ekmekler ve birkaç dakika içinde pişen çıtır pizzalar hazırlayabilecek. Taş fırından ilham alan iç tasarımı, geniş tutulan düşük tavanı ve yuvarlatılmış ateş haznesiyle pişirme işlemi için en ideal randyant ısıyı üreten Forno, Tuscan döküm ızgarasıyla birlikte lezzeti ve özsuyu içine hapsolmuş nefis biftek ve sebzeler ile tütsülenmiş balıklar pişirilmesine de olanak sağlıyor.

    Babalar için barbeküden çok daha fazlası Weber

    Barbeküde devrim başlatan Weber’in yuvarlak kapağı, onu bir barbeküden çok daha fazlası haline getiriyor. Weber’in çok çeşitli pişirme yöntemleri sayesinde barbekü bir anda kullanımı normal fırınlar kadar kolay olan bir turbo fırına dönüşebiliyor. Babaların keyifle yaptıkları barbekü işlerinde onlara hünerlerini gösterme fırsatı veren Weber, barbekü keyfinin unutulmaz anlara dönüşmesini sağlıyor. L’unica’nın Levent Bölge Bayiliği‘ni üstlendiği Weber bahçe barbeküleri, et pişirmenin yanı sıra birçok farklı lezzet ile orijinal ve profesyonel menüler oluşturma şansı da tanıyor.

    Babaları ve tüm aileyi mutlu edecek Big Green Egg, Morso ve Weber ürünlerini L’unica’nın İstanbul Levent’te bulunan showroom’undan ve Türkiye genelindeki 30 farklı bayisinden temin etmek mümkün.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.