DOLAR 32,5118
EURO 34,9765
ALTIN 2436,064
BIST 9791,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bariyer sistemleri yaşam alanlarını güzelleştiriyor

    Bariyer sistemleri yaşam alanlarını güzelleştiriyor
    07.09.2021
    A+
    A-

    İstanbul’un en prestijli turizm bölgelerinin başında Tarihi Yarımada bölgesi geliyor. İstanbul’un gözbebeği Tarihi Yarımada’nın en önemli caddelerinden birisi olan ve üzerinden geçen tramvay hattı ile Aksaray’dan Beyazıt Meydanı’na uzanan Ordu Caddesi araç trafiğine kapatıldı ve yayaların kullanımına açıldı. Böylesine önemli bir proje kapsamında Arma Kontrol ise 245 adet mantar bariyer ile tarihi yarımadanın araç trafiğine kapanmasını ve caddenin kontrol altına alınmasını sağladı.

    Tarihi Yarımada’nın kültürel ve turistlik özellikleri dikkate alınarak hazırlanan yayalaştırma projesi ile yaşam kalitesinin artırılması hedeflendi. Arma Kontrol, geliştirdiği güvenlik ve bariyer sistemleriyle böylesi önemli bir projenin içerisinde yer aldı. Arma Kontrol, caddeye yerleştirdiği 245 adet mantar bariyer ile projenin uygulanmasında çok önemli bir görevi yerine getirmiş oldu.

    Proje kapsamında kullanılan Mantar Bariyerler, tek merkezden aç-kapa sistemi, mobil uygulama ve tek merkezden kontrol edilebilme özellikleri entegre edilerek Arma Kontrol tarafından üretildi.

    Farklı bir güvenlik deneyimi sunacağız”

    Şehirlerin daha da yaşanılabilir estetik dönüşümleri için her türlü alana ve bölgeye ürünlerinin uyarlanabildiğini belirten Arma Kontrol Kurucusu ve Genel Müdürü Koray Kartal,Böylesine önemli kültürel ve tarihi sokaklarda yayaların rahatlıkla güven içinde gezebilmeleri için yüksek güvenlikli mantar bariyerler üretiyoruz. Bu zamana kadar elde ettiğimiz deneyimlerimizi yeni projelerimize aktararak, milyonlarca insanın güvenliğini sağlıyoruz. Böylesi referans projelerde yer almayı çok önemsiyoruz. Burada da zorlu bir görev bizi bekliyor. Ancak teknolojimiz ve ürünlerimize oldukça güveniyoruz. Tek merkezden kontrol edilebilen mantar bariyerlerimiz ile Tarihi Yarımada’da farklı bir güvenlik deneyimi sunacağız” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.