DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bariyerlerde kişiselleştirme dönemi başlıyor

    Bariyerlerde kişiselleştirme dönemi başlıyor
    08.03.2021
    A+
    A-

    Kişiselleştirilmiş ürünler birçok tüketim ürününde olduğu gibi farklı sektörlerde de trendler arasındaki yerini alıyor. Günün değişen güvenlik teknolojisi ihtiyaçlarını yeniden şekillendiren Arma Kontrol, güvenlik sistemlerinde kişiselleştirme dönemini başlatıyor. Mimarların, tasarımcıların ve proje sahiplerinin istek ve beklentileri doğrultusunda kişiselleştirilebilen tasarım bariyerler, alanların yapısıyla da bir bütün olarak yeni bir tasarım dili oluşturuyor.

    Tamamı Türk mühendislerden oluşan Ar-Ge ekibiyle yüksek güvenlik ve bariyer ürünleri sunan Arma Kontrol, sektörün kişiselleştirilebilir konsept ürün ihtiyacına yönelik çözümler sunuyor.  Mimarların, proje firmalarının, mühendislerin, bina içi veya dışında bulunanların istek ve beklentileri doğrultusunda; renklerinden görüntülerine ve tasarımlarına kadar birçok kriterin kişiye ya da projeye özel değiştirilebildiği bariyerler, sektörde yeni bir trendin öncüsü oluyor.

    Yüzlerce farklı tasarıma imkan veriyor

    Tasarım bariyerler, alanları daha güvenli hale getirirken aynı anda kullanıldığı alanların kombinasyonu ve yapısıyla da bir bütün oluyor. Alışveriş merkezlerinden eğitim-öğretim alanlarına, kamu ve özel alanlardan havalimanları ve sitelere kadar onlarca farklı alanda yüzlerce farklı tasarıma fırsat veren tasarım bariyerler, güvenlikten ödün vermeden alanlarla uyumlu ürünler kullanılmasının da önünü açıyor.

    Aksesuarlarla daha teknolojik hale geliyor

    Ürünün çapı, uzunluğu ve et kalınlığı gibi birçok farklı alternatif de sunan tasarım bariyerler,  güneş ışığı panelleri, trafik ışığı sistemleri, sensörler, ledler ve ses sistemleri gibi aksesuarlarla donatılarak güvenliğin daha teknolojik bir şekilde sağlanmasına da yardımcı oluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.