DOLAR 32,508
EURO 34,7762
ALTIN 2423,451
BIST 9741,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Başarılı çalışan deneyiminin arkasında İzocam var

    Başarılı çalışan deneyiminin arkasında İzocam var

    Yalıtım sektörünün 55 yıllık deneyime sahip lider kuruluşu İzocam, güçlü çalışan kadrosunun etkinliğini daha da arttırmak amacıyla İnsan Kaynakları (İK) yatırımlarını aralıksız sürdürüyor. İzocam’ın bu alandaki son yatırımı olan DEEP (Digital Employee Experience Platform), kurum kültürü, değerleri ve İK politikalarını, çalışanlara daha modern, şeffaf, yenilikçi ve dinamik prensiplerle sunuyor.

    Her çalışanın bir yetenek olduğuna inandıklarını belirten İzocam İnsan Kaynakları Direktörü Gözdehan Çaycı; “Yeteneğin kuruma kazandırılması, tutundurulması, değerlendirilmesi ve sürdürülebilir gelişimlerinin sağlanması için çalışmalar yürütmek ana misyonumuz arasındadır” dedi. Her yıl uyguladıkları yetkinlik değerlendirme ve hedef bazlı performans değerlendirme sonuçlarını da dikkate alarak, çalışanların kariyer planlarını oluşturdukları ve gelişim ihtiyaçlarını belirlediklerini ifade eden Çaycı, DEEP sayesinde bu işlemlerin artık daha modern, gelişitirilebilen, kolay ve şeffaf hale geldiğini vurguladı.

    SAP SuccessFactors temelli bir online platform olan DEEP’in içerisinde, çalışanlara özel geliştirilen performans yönetimi, online iletişim alanları, eğitim ve gelişim programları, yetenek ve kariyer yönetimi gibi birçok İK uygulaması bulunuyor.

    DEEP, ilk olarak 2020 Aralık ayında Hedef ve Performans modülü ile İç İletişim modüllerinin devreye alındı ve 2021 yılı içerisinde ise platformun Kariyer Gelişim ve Yedekleme, Eğitim ve Gelişim ve Özlük Merkezi modüllerinin devreye alınması planlanıyor. Tüm modüllerin aynı zamanda mobil erişim imkanı da bulunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.