DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Başkan Demircan’a teşekkür plaketi

    Başkan Demircan’a teşekkür plaketi
    02.02.2019
    A+
    A-

    Beyoğlu Güzelleştirme ve Koruma Derneği üyeleri tarafından, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’a 15 yıllık hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.

    Beyoğlu Güzelleştirme ve Koruma Derneği, 31 Mart 2019 da görevi sona erecek olan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan için Veda Yemeği düzenledi. Taksim de bir otelde gerçekleştirilen programa; Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Beyoğlu Güzelleştirme ve Koruma Derneği Başkanı Nizam Hızım, AK Parti Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Haydar Ali Yıldız, İşadamı Dursun Özbek ve Serdar Bilgili’nin yanı sıra Beyoğlu’nda yatırımı olan iş adamları ile STK temsilcileri katıldı.

    ”BAŞKANLIK BİZE ÇOK FARKLI KİMLİKLER KATTI”

    Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan programda yaptığı konuşmasında Beyoğlu’nun kendisine 15 yılda çok şey kattığını belirterek, ”Başkanlık bize çok farklı kimlikler kattı. Çocuklara olan sevgimden dolayı sürekli okulları ziyaret ediyorum. Hem çocuklardan hem de okul yöneticilerinden gelen talepler oluyor. Ben de bu talepler doğrultusunda okullara bir şeyler yapmak istiyordum. Ancak Belediyeye başkan olarak ilk başladığımızda imkanlarımız çok kısıtlıydı. O dönemde değerli iş adamlarımızdan Dursun Özbek kendi mezun olduğu okula yardım etmiş ve beni çok mutlu etmişti. Daha sonra da herkes bize destek olmaya başladı. Bu birlik ve beraberlikle Beyoğlu’nda çok güzel işlere imza attık.” dedi.

    “15 YIL BOYUNCA BEYOĞLU’NA BÜYÜK HİZMETLER VERDİ”

    Beyoğlu Güzelleştirme ve Koruma Derneği Başkanı Nizam Hızım, Beyoğlu’nda yaşayan kişilerin Ahmet Misbah Demircan’a teşekkür etmek için yemeği düzenlediklerini dile getirerek, “Sayın Başkanımız 15 yıl boyunca Beyoğlu’na büyük hizmetler verdi. Kendisine bu hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.

    “EN DEĞERLİ 15 SENESİNİ BEYOĞLU İÇİN VERDİ”

    Galatasaray Eski Başkanı İşadamı Dursun Özbek, “Bu kahvaltıda üzülsek mi sevinsek mi belli değil. Bir araya gelmekten dolayı hem sevinçliyim hem de üzüntülüyüm. 15 sene sırt sırta çalıştığım değerli başkanım aramızda olmayacak. Her zaman bizle beraber olmasını istiyorum. Çok değerli vizyoner kişiliğe sahip. Kendisi Beyoğlu aşığı birisi. 15 sene beraber çalıştım. Kurullarında yer aldım. 15 sene insanın hayatında kaç tane var. Biri de en verimlisi hangisi. Sevgili başkanım hayatının en değerli 15 senesini Beyoğlu için verdi. Kendisine şahsım ve ailem adına teşekkür ediyorum”

    “BİZİM SİZLER GİBİ İNSANLARA İHTİYACIMIZ VAR”

    Beşiktaş eski Başkanı İşadamı Serdar Bilgili, “Sayın başkanım ve değerli ekibine gönülden teşekkür ediyorum. Ben senelerce birçok belediyeyle iş yaptım. Yatırımcı olarak her problemimizde yaklaşımınız hep çözmek üzerine oldu. Nasıl yardımcı olabiliriz. Problemi nasıl çözebiliriz. Yatırımcının önünü nasıl açabiliriz. Galataport gibi bir projeyi yapıyoruz. Bir sürü sıkıntılarla karşılaştım. Sağolsun başkanım ve ekibi yanımızda oldular. Her türlü problemimizi çözmekte ilgi gösterdiler. Bu bölgenin yatırımcısı olarak size gönülden teşekkür ediyorum. Bizim sizler gibi insanlara ihtiyacımız var.”

    Konuşmaların ardında Başkan Demircan’a Beyoğlu Güzelleştirme ve Koruma Derneği tarafından teşekkür plaketi verildi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.