DOLAR 32,4325
EURO 34,7247
ALTIN 2430,392
BIST 10082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Baumit, mantolama sezonunu açtı

    Baumit, mantolama sezonunu açtı
    11.04.2018
    A+
    A-

    Mantolama yaptırmak isteyenler! www. mantolamasezonu. com sitesine girin, iletişim bilgilerinizi bırakın. Yüksek enerji verimliliği ve 15 yıl garanti sunan Baumit Isı Yalıtım Sistemleri ile yüksek faturalara “dur” demenin en kısa yolunu keşfedin.

    Ayrıca futbola olan aşkınızı en yaratıcı şekilde fotoğraflayın, #tekkaredefutbolaski etiketiyle yorum olarak paylaşın. Baumit Türkiye’nin Facebook sayfasını beğenin, jüri seçimiyle 1.000 TL Adidas hediye çeki ve çekilişle taraftar ürünlerinden birini kazanma şansı yakalayın!

    Baumit, mantolama alanındaki uzmanlığını bu sezon iddialı bir şekilde sahaya taşıyor ve www.mantolamasezonu.com sitesi üzerinden Baumit ürünleri ve hizmetleri konusunda bilgiler aktarıyor. Tüm yıl boyunca konforlu iç mekan iklimi sunan Baumit ürünleri, ısıtma ve soğutma giderlerinde kalıcı çözümleri ile %50 enerji tasarrufu sunarken, 15 yıl sistem garantisi ile binanızın ömrünü uzatıyor. www. mantolamasezonu. com üzerinden iletişim bilgilerinizi bırakın, Baumit hizmet ve ürünleri ile tanışın.

    Ayrıca Baumit, mantolama sezonunu “Tek Karede Futbol Aşkı” Fotoğraf Yarışması ile taçlandırıyor. Baumit Türkiye’nin sosyal medya hesapları üzerinde ve 06 Nisan 2018-20 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek “Tek Karede Futbol Aşkı” fotoğraf yarışması futbola tutkun 18 yaşından büyük herkese açık.

    Yarışmaya katılmak isteyenler için futbola olan tutkularını en yaratıcı şekilde anlattıkları fotoğraflarını #tekkaredefutbolaşkı etiketiyle paylaşmaları ve Baumit Türkiye sosyal medya hesaplarını takip etmeleri gerekiyor. Birden fazla fotoğrafla katılımın gerçekleşebileceği yarışmada fotoğraflar, Baumit Türkiye özel jürisi tarafından konuya uygunluk, yaratıcılık ve etkileyicilik kriterleri göz önüne alınarak değerlendirilecek.
    26 Nisan tarihinde Baumit Türkiye sosyal medya hesapları üzerinden duyurulacak yarışma sonucunda bir kişi 1.000 TL değerinde Adidas hediye çeki kazanacak. Ayrıca yarışma bitiminde çekilişle 50 kişiye Baumit taraftar ürünü (10 kişiye futbol topu, 10 kişiye kupa, 10 kişiye atkı, 10 kişiye şapka, 10 kişiye tişört) hediye edilecek.
    Yarışmaya katılım koşulları Baumit Türkiye sosyal medya hesaplarından detaylı şekilde öğrenilebilir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.