DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Baumit’ten geleceğin mühendisleriyle ‘bir başka’ buluşma

    Baumit’ten geleceğin mühendisleriyle ‘bir başka’ buluşma
    13.03.2024
    A+
    A-

    Mantolamada yeniliğin öncüsü Baumit, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Mühendisliğe Hazırlık Kulübü tarafından bu yıl 19.’su düzenlenen Civil Engineering Convention (CivilCon) etkinliğine katıldı. 09-10 Mart tarihleri arasında İTÜ Ayazağa Kampüsü Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkinlikte, Baumit Türkiye Genel Müdürü Atalay Özdayı ‘Bir Başkadır’ isimli sunumunda, işini “bir başka” yapmak konusunu ele aldı ve Baumit’in sektöre kazandırdığı benzersiz projeleri öğrencilerle paylaştı.

    Yarının dünyasına yönelik yüksek kaliteli yapı çözümleri geliştiren Baumit, sektörün gelişimini destekleyen prestijli etkinliklerde yer almaya devam ediyor. Son olarak inşaat sektörünün en büyük öğrenci etkinliklerinden biri olan ve İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Mühendisliğe Hazırlık Kulübü tarafından bu yıl 19.’su gerçekleşen Civil Engineering Convention (CivilCon) etkinliğine katılan şirket, çok sayıda sektör temsilcisi ve öğrencinin yer aldığı organizasyonda geleceğin mühendisleriyle bir araya geldi. İTÜ Ayazağa Kampüsü Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde düzenlenen CivilCon’24 etkinliğinde ‘Bir Başkadır’ başlıklı sıra dışı bir sunum gerçekleştiren Baumit Türkiye Genel Müdürü Atalay Özdayı, şirketin sektörde fark yaratan bakış açısını ve öncülüğünü üstlendiği projeleri anlatırken aynı zamanda geleceğin mühendislerine önemli tavsiyelerde bulundu.

    Baumit’i sektörün öncüsü yapan temel güç işini ‘Bir Başka’ yapması

    Genç mühendis adaylarına yönelik konuşmasında işini özveriyle yapmanın ve sınırlara bağlı kalmadan ufkun ötesini keşfedebilme tutkusunun ‘Bir Başka’ olduğunu vurgulayan Atalay Özdayı; “Baumit olarak işimizi bir başka yapıyor ve mantolamada yeniliğin öncüsü kimliğimizle sektörümüze yön veriyoruz. İşimize bir başka baktığımız için denenmemişi deniyor ve dünyadaki ilklere imza atıyoruz. Benzersiz ürün inovasyonlarımızla sürdürülebilir bir gelecek adına sağlıklı, enerji verimli ve güzel evler inşa etmeleri için iş ortaklarımıza güç veriyoruz. Kısacası Baumit olarak bir başka dünya için cesur adımlar atmaya devam ediyoruz ve edeceğiz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.