DOLAR 32,2731
EURO 34,6262
ALTIN 2416,014
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bayram tıraşınızı Mühle ile taçlandırın

    Bayram tıraşınızı Mühle ile taçlandırın
    16.06.2017
    A+
    A-

    Her koşulda bakımlı görüntüsünden ödün vermek istemeyen erkeklerin 72 yıldır değişmeyen tercihi olan Mühle, bayram geleneği olan tıraş olma ritüelini taçlandıracak ürünler sunuyor.

    Tüm dünyada kişisel bakımına özen gösteren erkeklerin vazgeçilmez adresi olan Mühle, geniş ürün yelpazesi ile her cilde ve zevke uygun tıraş ürünleri sunuyor. Erkeklerin günlük yaşamının vazgeçilmez ritüeli olan tıraş, Mühle ürünleriyle keyifli bir hal alıyor. Bayram tıraşı geleneğine keyif katmak isteyenler, Mühle ürünlerini tercih ediyor.

    Mühle’nin tıraş olma ritüelini tutkuya dönüştürecek ürünleri www. muehle-shaving. com.tr’nin yanı sıra aşağıdaki adreslerde yer alıyor.

    Harvey Nichols – Kanyon, İstanbul

    Souq Dukkan – Kanyon, İstanbul

    Vakkorama – İstinye-Suadiye-Akmerkez, İstanbul / Armada, Ankara / Korupark, Bursa

    Shopigo – Nişantaşı, İstanbul

    Galeries Lafayette – Emaar Square, İstanbul

    Frontier Barbershop – Bebek, İstanbul

    Sartoria Napoletana- Bebek, İstanbul

    Papillone Bespoke Tailors – Emirgan, İstanbul

    Male Industry – Karaköy, İstanbul

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.