DOLAR 32,5
EURO 34,6019
ALTIN 2500,152
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bayramda ihtiyac sahiplerinin yüzü Boyner’le gülüyor

    21.08.2017
    A+
    A-

    Türkiye’nin mağazacılık alanında en büyük iyilik hareketini hayata geçiren Boyner’in Lokman Hekim Sağlık Vakfı ile birlikte yürüttüğü ‘Askıda İyilik’ projesi, iyilik yolunda kalplere dokunmaya devam ediyor. İhtiyaç sahiplerine verilecek en anlamlı ve değerli hediyeyle müşterilerinin iyilik yapmalarına aracı oluyor.

    Askıda İyilik Projesi kapsamında ihtiyaç sahipleri için hazırlanan yetişkin ve çocuk iyilik paketleri ilkbahar yaz koleksiyonundan oluşuyor. Yetişkin ve çocuk iyilik paketleri 20 TL’den satışa sunularak Boyner’de bayram sevincine dönüşüyor. Bayram alışverişinizi yaparken sembolik rakamlarla satışa sunulan iyilik paketleriyle bayram hediyenizi verebilir, 20 TL’ye alacağınız bir bayram hediyesi ile bir çocuğun mutlulukla gülümsemesini sağlayabilirsiniz.

    Boyner ve YKM müşterileri, kasada alışverişlerini tamamlarken de ihtiyaç sahipleri için iyilik yapma fırsatı yakalıyor. Boyner ve YKM müşterilerinin alışverişlerine eklediği bu paketler, Lokman Hekim Sağlık Vakfı aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

    Tüm Boyner ve YKM müşterileri dilerlerse boyner.com.tr’ den de alışveriş yaparken ‘İyilik Paketi’ni sepetlerine ekleyerek, online alışverişlerinde ihtiyaç sahipleri için ‘askıya’ kıyafet bırakabilir. Boyner’in 2016 Haziran ayında başlattığı ‘Askıda İyilik’ projesi, her geçen gün daha çok ihtiyaç sahibine ulaşarak, büyüyor. Boyner, bugüne kadar 25 bin ‘iyilik paketi’ni, Lokman Hekim Sağlık Vakfı aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

    Askıda İyilik için haydi Boynerle…

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.