DOLAR 32,5629
EURO 34,703
ALTIN 2501,406
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    BEATEN FAME ile “Zinde” kalın

    BEATEN FAME ile “Zinde” kalın
    11.02.2019
    A+
    A-

    Uzun bekleyiş sona eriyor. Elçin Orçun ve Güven Gültekin ikilisinden oluşan BEATEN FAME’in 1 Mart günü yayımlanacak yeni albümü “Zinde”den tadımlık 5 şarkı bugün Epic Istanbul/Sony Music etiketiyle yayımlandı. Hip-hop, R&B, dubstep, trip-hop gibi tarzların başarılı örneklerini müzikseverlerle buluşturan ikilinin, insanları keyifli bir maceraya sürükleyen bu albümden yayımlanacak Adil Alpakın yönetmenliğindeki video klibi “Peri Tozu” da bugün dinleyiciyle buluştu.

    İçsel bir isyanla gelen uyanışın anlatıldığı “Zinde” albümündeki tutarlı duruş, BEATEN FAME’in ışıldayacak kariyeri için kulakları doyuran bir çalışma niteliğinde. Müzik, miks ve aranjelerini Güven Gültekin’in üstlendiği albümde, mastering Mahmood Sadeghi, tüm sözler ve vokaller ise Elçin Orçun’a ait.

    Derdini anlatmanın en iyi yolu olarak müziği seçen BEATEN FAME albümü şu sözlerle anlatıyor;

    “Bu zindelik bir sabah soğuğu, kahve veya soğuk bir duş zindeliği değil, bu zindelik ateşle gelen, sorular soran, cevapları da kendi bulan, içinde yoğrulan, kavrulan ne varsa çıkıp gitmesi için çalıştıran, isyanın getirdiği uyanışla, insanı zımba gibi hazır tutan bir zindelik.

    Komşu, var mısın yok musun?”

    “BEATEN FAME – Zinde, Part I” şimdi tüm dijital platformlarda!

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.